krzyssagit Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyngh Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowqba Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Cześć, macie tu super źródełko informacji także dołączam i mam nadzieję że poza czerpaniem z niego kiedyś uda mi się coś do niego dolać od siebie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arzyk Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Cześć Znalazłem się tutaj aby dowiedzieć się, jak myć auto Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abuse Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooseman Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arecki1338 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 czesc wszystkim, arek z trojmiasta, pierwsze kroki w detailingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werner Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Witam serdecznie. Jestem nowy, ale forum czytam już od jakiegoś czasu . Właśnie zaczynam pracę przy swoim aucie, zgodnie z zasadami forum . Myślę, że będą super efekty . Pozdrowienia z Żywca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plomky Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Dobry dzień! Po kilku miesiącach czytania, pierwszy zestaw zakupiony. Teraz czas na pytania uzupełniające i forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek21 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Cześć Na forum mnóstwo przydatnych informacji więc cieszę się że jest takie grono pasjonatów w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krauzer Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Witam! Pojawiłem sie tutaj z powodu nie do końca satysfakcjonującego malowania mojego 126p Mam trochę zlewek i na części elementów skórkę pomarańczy i mam zamiar to wyciągnąć na płasko Może zrobię z tego jakąś relację... W związku z powyższym jestem na etapie poszukiwania maszyny do polerki oraz uczę się o rodzajach chemii do wycinania i polerowania. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomantg Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Cześć wszystkim, wypadało już zrobić konto na forum po roku czytania w sumie większość problemów które mnie spotkały już była omawiana na forum to i nie miałem potrzeby pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quality Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Witam, witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkabah Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Cześć, witajcie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel 256 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sstream Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekTRN Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Cześć wszystkim Od jakiegoś czasu przeglądałem forum, natomiast zarejestrowałem się dopiero dzisiaj, po ukończeniu pierwszej dużej roboty, którą Wam zaprezentuję i dam do oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Witam Wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario123 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Dzień dobry. Kilka lat temu miałem zaszczyt być na tym forum i dzięki pomocy wielu użytkowników mój 12 letni golf wygląda naprawdę dobrze. Witam ponownie po latach (w tym czasie pozapominałem haseł i nicków). Dlatego nieco zmieniłem nazwę . Z mario ma mario123. Jezcze raz witam serdecznie wszytkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaniu312 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam ! Dlugo przegladalem forum lecz teraz sie zarejestrowałem aby uzyskac pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coug4r Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam wszystkich entuzjastów dbania o auto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowrano Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam wszystkich, jestem tylko gościnnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SDC Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Witamy wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwyszogrodzki Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Witam wszystkich! Od dłuższego czasu przeglądam forum, jednak czas w końcu się odezwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi