Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Sporo czytałem przed zarejestrowaniem.

Dowiedziałem się wiele cennych rzeczy.

Pozdrawiam i dziękuję za przekazaną wiedzę

Opublikowano

Witam Panowie.

Sporo tutaj zaglądałem przed założeniem konta na forum. Także dowiedziałem się od was wielu cennych informacji.

Bardzo mi miło was wszystkich poznać.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Cześć :)

Sporo siedziałem i czytałem, aż uznałem, że czas się zarejestrować. Dopiero zaczynam swoją przygodę z pielęgnacją auta... bo detailingiem to obecnie tego nazwać nawet nie próbuję :)

Opublikowano

Witam wszystkich! Zaczynam się wkręcać w detailing i jestem przekonany, że to forum pomoże mi w tym. Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Cześć,

Jestem posiadaczem Hondy Civic IX w kolorze passion red pearl (2016). Chciałbym skorzystać z Waszych porad dotyczących pielęgnacji samochodu.

Pozdrawiam,

Elektrotechnika

Opublikowano

Witam :) od dawna tylko czytałem, sporo ciekawych informacji wyciągnąłem. Teraz dorobiłem się swoich 4 kółek więc czas na założenie konta :)

Opublikowano

Witam ekipę detailerską :) Mam Hondę Civic i z przyjemnością skorzystam z Waszych porad i cennych wskazówek a widzę że wiedza na tym forum jest naprawdę szeroka. Fajne forum, :good:

Opublikowano

Cześć wszystkim ! :)

Mam nadzieję, że dzięki temu forum poprawię trochę mojego carbonschwarza ;)

pozdrówka