Lipson-L1 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Hejka, długo obserwuję Wasze forum więc najwyższy czas przywitać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annadekiel Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Hej, mam na imię Anka. Dopiero zaczynam swoją przygodę z Auto Detailingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi31 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam wszystkich . Bardzo fajne forum . Dużo ciekawych artykułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Cześć , jestem tutaj nowy jak się zrobi ciepłej będę pierwszy raz woskował swoją skode i yamahę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1982 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Cześć wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Siemanko wszystkim Od dłuższego czasu auto detaling to małe hobby. Przychodzę ze swoją Skoda Superb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cagmyjnia Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam wszystkich serdecznie. Jestem amatorem w dziedzinie autodetailingu... ale nie kompletnym. ukończyłem kurs, oraz mam kilka lat doświadczenia na myjni jako mistrz. Pragnę jednak poszerzać notorycznie zakres swojej wiedzy i umiejętność. [pzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubar72 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw11 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam serdecznie wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rAm3o Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie Pozdrawiam rAm3o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laserjat Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Witam Nie jestem nowicjuszem ale chetnie sie naucze czegos nowego Lub poprawie to co robie zle Mieszkam w UK i tu po malu rozkrecam cos zwanego "Detailingiem" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraszewskip Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strugo Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Siemanko wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk90 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam wszystkich :-) Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryZbaru Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam Panowie ! Poleruję w Krakowie postatam się być aktywnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki.miki Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adex Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam Panowie i zapewne Panie Miło mi dołączyć do Waszego grona, pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_G Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam. Od wielu już miesięcy przeglądam forum no i w końcu postanowiłem się zarejestrować. Na punkcie pielęgnacji auta to mam palmę, zresztą pewnie jak większość użytkowników tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro81 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich. Zacząłem się interesować auto kosmetyką i trafiłem do Was poprzez zaproszenie kolegi z forum Renault. Zatem zaczynam poszerzać swoją wiedzę. Jak będę zadawał irytujące i oczywiste pytania, to się nie denerwujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek101212 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witam wszystkich dbających o auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1616 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stecior33 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoverus Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Serdecznie witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianpiotr26 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez20 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Witam forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi