Brieg Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam wszystkich gorąco : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu0212 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struggler Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam wszystkich, zawitałem tutaj bo jestem w trakcie robienia dwóch projektów. Jestem początkujący także prosze o wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudyxyz Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam, złapałem zajawke z autodetailingiem i nie tylko, świetne forum, zagoszczebtu na dluuugoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1809 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 witam serdecznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ez84 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart46 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 witam.zajaralem sie nowym autem i zobaczymy ile to potrwa pozdrawiam everybody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiddawidowski Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam, jako, że od co najmniej 8 lat lubię dopieszczać lakiery w swoich samochodach, a często korzystałem z tego forum, przyszedł czas by założyć konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroRS Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów! Zarejestrowałem się na forum bo już niedługo odbieram swoją perełkę dlatego też chciałbym się dowiedzieć jak o nią właściwie zadbać Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3m3g Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Siemanko nazywam sie Przemek 23 lata z okolic Wałbrzycha. Na codzień jestem kierowcą ciężarówki po EU a detailing zainteresował mnie pod koniec 2016r. Z pewnością będę czasem zadawał głupie pytania bo jestem nowicjiszem ale mam nadzieję że się nie będziecie wkurzać się za bardzo. No to pozdrowionka i do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LrPrl Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuku07 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, niezmiernie mi miło dołączając do Waszego grona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emwu Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam wszystkich ,Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek1987 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam wszystkich mam na imie Michał i od pewnego czasu interesuje sie auto detailingiem mam nadzieje ze dowiem sie duzo nowych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morhund Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam wszystkich. Drawsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek01 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Siemano. Mam na imię Mirek i witam z Wielkopolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wally Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msdetailing Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam hej Nazywam się Mateusz woj Lubuskie dokładnie z Żar otwieramy teraz z kolegą swoją siedzibę. Będziemy zajmować się kompleksowym Czyszczenie i Konserwacją Pojazdów http://www.msdetailing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlod123 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwiec Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam wszystkich, Mateusz lat 28, Stargard. Pije w normalnych ilościach. Posiadacz Saaba 9-3 SS z 2003 przy którym lubie się troche pobawic. Jak narazie uzywałem marketowych produktów i opalarki do zewnetrznych plastików ale chciałbym się lepiej zając moim samochodem wiec zaczynam dokłądnie przeglądac forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1990 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gameosx Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Cześć, Michał ze Śląska, 35 lat, od jakiegoś czasu interesuję się detailingiem więc najwyższy czas dołączyć do tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluecrush Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocinus Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam Wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi