Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

Jestem tu zalogowany od 3 mies., ale forum służyło mi głównie do przeglądania wątków i wymiany informacji PW.

Czas na oficjalne posty.

Opublikowano

Witam,

od dawna zbieralem sie by dolaczyc do grona uzytkownikow, wreszcie mi sie udalo.

Mam 21 lat i studiuje, chcac zasiegnac pomocy dot. srodkow czyszczacych trafilem tutaj.

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Witam, mam 17lat i od roku zajmuję się pielęgnacją aut, ostatnio zacząłem szukać dobrych kosmetyków i znalazłem się właśnie na tej stronie aby poczytać opinie na temat różnych kosmetyków :) pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich, wchodzę na to forum od jakiegoś czasu aby nie czuć się jak odmieniec, który dba o swój samochód :D

Opublikowano

witam jestem luk23,jezdze peugeotem 5008 i podoba mi sie wasze forum i wasze pomysly.mam nadzieje ze jako fachowcy udzielicie mi swoich rad kiedy bede w potrzebie,a jesli ja bede mogl pomoc to zrobie to z przyjemnoscia ;)

Opublikowano

Witam wszystkich,

Jestem z Radzymina i mam od lat zamiłowanie do samochodów, zawsze chciałem aby wyglądały pięknie i "młodo" , dzięki Wam wiem już jak to robić we właściwy sposób.

Pierwsze prace detailingowe przy moich dwóch autach już wykonane,

zamówione produkty z mrclean właśnie dotarły :) , więc w wolnej chwili zabiorę się za moich "pacjentów".

Opublikowano

Siemacie,

Przybyłem do was na forum z polecenia kolegów z Focus Klub Polska aby poszerzyć wiedzę o autodetalingu. :ad:

pozdro