radzikos Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusyy Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam detailerów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oracle Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Aaaaaaloha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LICHU89 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Hejka wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drigus9696 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Witam,Dominik 20l. woj. maz. Jestem fajnem motoryzacji. Chialbym zacząc swoja przygode z detailingiem i myśle że to forum mi w tym bardzo pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwadam Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witajcie Forumowicze, Mam na imię Adam, amatorskim detailingiem zaraziłem się tuż po kupnie swojego pierwszego samochodu i zamierzam tą wiedzę pogłębiać. Na co dzień jeżdżę Audi S3 8P i w planach mam przywrócić jej salonowy blask - dotychczas myłem szamponem TurtleWax, glinkowałem i woskowałem również TurtleWax Miłego wieczoru! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślepy1497605115 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilPCAD Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam , zajmuję się detailingiem od 7 lat , mam swoje małe studio , które zamierzam rozwijać. Chętnie wymienię się doświadczeniami pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
no_mercy Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam zacnych forumowiczow Mam nadzieję, że dzieki forum poszerzę znacznie swoją wiedzę w temacie Auto Detailing'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparkle Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam wszystkich! Przygodę z detailingiem czas zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz4jba Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hirekpl97 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 WITAM :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiac Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS_95 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil3 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-kris Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam wszystkich serdecznie! Życzę Wam zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi7777 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witam i wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StrefaDetailingu Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 witam i zdrowych wesołych świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek1902 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam wszystkich serdecznie Forum znam od dłuższego czasu ale dopiero teraz zaczynam poważnie myśleć o dbaniu o autka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_RS Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vezyrek Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam Wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi84 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witam wszystkich jako laik myślę ze czas zacząć swoją przygodę z auto detailingiem i ze mi w tym pomożecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwe Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witam wszystkich:) Od jakiegoś interesuję się detalingiem. Mam nadzieję, że dostanę tu odpowiedź na dręczące mnie pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cougar2001 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobryziom Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Cześć i czołem wszystkim Od paru miesięcy czytałem forum bez logowania, od dzisiaj stałem się aktywnym członkiem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi