Fabo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Witam wszystkich 'forumowiczów'. Nazywam się Kuba i jestem początkującym miłośnikiem autodetailingu Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie88 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Cześć. Mam na imię Radek, 28l. Od dość dawna czytam to forum i korzystam z cennych rad tutaj znalezionych. Temat kosmetyki samochodowej zainteresował mnie do tego stopnia, że postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
władysław Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziej Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Witam,jestem fanem marki volvo było-volvo v40 T4 , volvo 440 jest - volvo 850 będzie -volvo 940 , volvo 240 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raszka96 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Cześć, witam serdecznie wszystkich Paulina, 20 lat, studentka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluecard88 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marciiin Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam wszystkich Pozdrowienia z Podlasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpower007 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati1_hinteria.pl Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jablona85 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam, dzieki za przyjęcie do forum pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alek Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrej21 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Dzień Dobry wszystkim! Nazywam się Andrzej i jestem tutaj nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardek245 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Siema, siema! Witam datailetów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karollo Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam serdecznie. Milo mi tutaj zawitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl212 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaj3c Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Hej,witam serdecznie od dluzszego czasu 6-7lat czyszcze auta dorywkowo teraz postanowilem zainwestowac w wiedze i troche $$ zeby rozwinac sie w temacie detailingu a forum okazuje sie pomocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c36 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witam serdecznie Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzon14 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duiware Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witam Wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodz2666 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 AVE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minion_lodz Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Cześć Wszystkim !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet94 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam wszystkich , jestem Olek , mam nadzieję , że dużo się tutaj nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatyk Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum , mam nadzieję że znajdę tu to czego szukam i Wy drodzy użytkownicy będziecie dla mnie wyrozumiali gdyż jestem dopiero raczkujący w tym tematyce . Pozdrawiam z krainy Biesa i Czada . (Bieszczad ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aKsamitny_robaczeK Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek123 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów mam nadzieję że pomożecie w doborze kosmetyków do mojego auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi