caaok Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Jestem tutaj nowy :)
Góral1497601591 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam, fruwam sobie CRXem '91 i zaraz założę pierwszy wątek w dziale o zestawach Pzdr, Góral
zip48 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam, jestem tu nowy, czytam te forum już od tygodnia i wiele się dowiedziałem na temat pieszczenia swoich wozidełek, dziś postanowiłem się zarejestrować i przywitać!!!
wojtasllb Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 witam wszystkich dbających o swoje wozidła !
pogromca Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, forum czytam od jakiegoś czasu ale dopiero teraz się zarejestrowałem. Naczytałem się i zamierzam zacząć zabawę w detailing, mam nadzieję, że z Waszą pomocą.
interno Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, na forum dopiero co zawitałem ale już mi się podoba jak forumowicze dbają o swoje auta, ja do swojego podchodzę z wielkim sercem.
Twinbamboo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam, Również zaczynam swoją przygodę z autko kosmetyką. Moje auto to nissan micra , 1998 rok. Pozdrawiam
kaer Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich na tym forum. Zaczynam się wkręcać pomału w detaling i widzę, że to bardzo wciąga.
T_OMASZ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Od dłuższego czasu przeglądam to forum i nadszedł czas się w końcu zarejestrować. Pierwsza polerka auta już za mną, ale jeszcze wiele nauki przede mną. Pozdrawiam wszystkich.
Buła Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 witam wszystkich którzy chcą wprowadzić trochę zwierzęcości w nasze Polskie drogi:) Moje auto to Vw golf mk3 20 Jahre GTI TDi staram się żeby ładnie wyglądało ale dzięki wam będę jeszcze lepiej wiedział czym to robić
karol54 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich na forum kosmetyka aut, dokladnie o takie cos mi chodzilo pozdrawiam
dunga Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Po tym jak zobaczyłem jakie sukcesy można odnieść dzięki temu forum postanowiłem do Was dołączyć i zacząć swoją przygodę z kosmetyką aut. Pozdrawiam
M@K Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Mam nadzieje że dzięki forum dużo się nauczę . Pozdrawiam
elvvis Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich , w ręce wpadła mi Astra rodziców , bardzo zaniedbana i dlatego też postanowiłem zasięgnąć Waszych porad o czym napiszę w odpowiednim wątku . Pozdrawiam.
kubex Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich. Mam nadzieję, że wasza wiedza pomoże mi doprowadzić mój "bolid" do świetności Pozdrawiam
zakrzak26 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów!
SebekGTI Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Pozdrawiam wszystkich detailerów, tych mniej i bardziej wtajemniczonych
LaniR1 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam wszystkich mam na imię Rafał posiadam zielonego Lanosa opisanego na forum lecz nie mam dostepu do działu i nie mogę nic więcej napisać
Rekomendowane odpowiedzi