katolik Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam wszystkich użytkowników forum. Bardzo lubię dbać o moją "olimpiadę", a niniejsze forum to skarbnica wiedzy Pozdrawiam Piotr
Wojtek Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam osobiście to ciesze się, że mogę należeć to tak znamienitego grona
hizoku Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam Zaczęło się od anonimowego przeglądania, ale czas przyszedł na zarejestrowanie się, bo gen kosmetyki aut uaktywnia się we mnie coraz bardziej. Zapowiada się ciekawe, nowe hobby;) Pozdrawiam wszystkich członków forum.
herusek14 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam. Krystian z Jarocina Poznańskiego. Ciekawe czy jest ktoś z moich okolic. Pozdrawiam. Tak jak ktoś kiedyś napisał "Wpadłeś (tutaj) przepadłeś"
Davi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam, Mam na imie Dawid mieszkam w okolicach Bielska a zarejestrowalem sie na forum zeby sie czegos dowiedziec o kosmetyce aut
Gilotyn@ Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam wszystkich Nazywam się Łukasz mieszkam w Łochowie. Cieszę się ze trafiłem na to forum, bardzo lubię dbać i pielęgnować swój samochód a widzę że tutaj mogę się dużo dowiedzieć. pozdrawiam
yunivers Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 hej nazywam się Kamil i jestem z Tarnobrzega woj.podkarpackie pozdrawiam wszystkich
marcingg Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam Jam Marcin z Gdańska Narozrabiałem nieco chcąc upiększyć auto... Szukam porad jak zrobić to jak należy... Sporo już przeczytałem ale... "coś do wszystkiego jest... do niczego" Szukał więc będę odpowiedzi na swoje zmartwienie i zagadywał forumowiczów. Pożyjemy... zobaczymy.... Może coś jednak mi wyjdzie, zanim mi ręce opadną... Pozdrawiam wszystkich
-HaVoK- Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam wszystkich! Paweł z Opola Lubelskiego
Dżeq Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam wszystkich lubiących zadbane auta
kenzo Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Wiam serdecznie. Zakup nowego auta zbliże się wielkimi krokami dlatego postanowiłem poczytać i dowiedzieć się, jak odpowiedzialnie dbać o lakier i resztę. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców :-)
Zielaczek Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Powitać! Nie moge juz patrzeć na swoj lakier wiec od tygodnia czytam forum i zaczynam dzialać... Pozdrawiam wszystkich...
Salwinek91 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam kolegów. Nazywam sie Mateusz i jestem z Wyszkowa. Juz od jakiegos czasu przegladam forum i paru nowych rzeczy sie nauczylem. Mysle ze bedzie tak dalej. Pozdro
Elizabeth Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam , jestem Elizabeth z Gdyni , jestem wielbicielka samochodu KIA . Teraz jezdze Magentisem mało znanym w Polsce
Livin Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam wszystkich Dopiero zaczynam przygodę z kosmetyką ale już posiadam pierwszy sporawy zestawik i jestem po pierwszym pucowaniu Pozdrawiam
RAIZOR Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 witam witam i pozdrawiam wszystkich
Ground Zero Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
bratley Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów
Rekomendowane odpowiedzi