baloo82 Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 Witam wszystkich, którzy dbają o swoje autka. Nie lubię zapuszczonych samochodów....
soler Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2011 dobry wieczór/dzień dobry dla wszystkich czytam już długo aż w końcu się zarejestrowałem
bartekss Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Cześć Wszystkim, dzięki informacjom na forum zakupiłem swój pierwszy poważniejszy zestawik przez co będę mógł skuteczniej dbać o swoje autko. Pozdrawiam
em3000 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Witam wszystkich witających i reszte Właśnie dołączyłem do forum i mam nadzieje że sporo się tu dowiem. Pozdrawiam
Jesse Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Czołem. Mam na imię Marcin i mam pod skrzydłem Twingo 2004, Grande Punto 2009 i Seja 99, już niedługo zacznę praktyczne picowanie po kolei każdego z nich i pewnie będę potrzebował pomocy teoretycznej. Pozdrawiam
Pi9000trek Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Cześć Zarejestrowałem się tutaj, bo przymierzam się do renowacji skóry i lakieru w obu Saabach, które stoją pod moim oknem. Sporo przydatnych informacji tutaj macie. Pzdr.
tfelek Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 witam wszystkich niedługo pochwale sie moimi projektami .. mam taka nadzieje..
Mike's Car Spa Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 Witam wszystkich Wcześniej działałem troszkę na forum jako osoba prywatna, teraz postanowiłem zalogować się jako firma.
MaciekR Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Dzień Dobry. Mam na imię Maciek i pracuję w FLEX Polska Zagłębiając się w temat polerowania lakieru trafiłem na Forum i postanowiłem się przyłączyć. Mało jest ludzi kompetentnych w branży elektronarzędzi w tej dziedzinie a jak wiadomo Forum to Forum. NIE MAM ZAMIARU NIKOMU PROPONOWAĆ POLEREK FLEXA. Poleruje czasem auta, a wiedzy nigdy za wiele...
CNK Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam wszystkich, mam nadzieję, że na tym forum dowiem się coś na temat czyszczenia autka, bo w końcu samochód powinien nie tylko dobrze jeździć i mało palić, ale również dobrze wyglądać
SieraQ Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2011 Witam wszystkich :-) ... choć na forum tkwię już od jakiegoś czasu ;-)
Nexiu Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Cześć Wam wszystkim. Aktualnie jeżdżę białym VW Golfem IV, na dniach zmieniam na jego brata w granatowych barwach. Na forum trafiłem czytając komentarz na blogu Blogomotive w notce, w którym do wygrania były produkty Autolandu. Czyszczeniem samochodów zajmuję się całkowicie amatorsko, ale mam wielką fazę na dokładne pieszczenie swojego wozidła tak, aby było zawsze schludne, czyste i błyszczące... co nie zawsze udaje mi się z racji tego, że spędzam w samochodzie często ponad 8 godzin dziennie. Na forum zostaję już chyba na stałe, świetne miejsce, gdzie mogę nauczyć się prawidłowo myć samochód (podświadomie zawsze czułem, że nie chodzi tylko o przejechanie gąbką spłukanie).
cosworth77 Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 Witam Wszystkich podczytuje forum ok.miesiąca i zapewne jeszcze chwile mi zajmie zanim odbuduje fundusze nabęde odpowiednią wiedze do zajęcia się własnym autkiem posiadam Volvo V70 więc kawałek poligonu jest zwłaszcza że maska bedzie do malowania z uwagi na wgniotkę z przodu i ogólne odpryski więc narazie mam gdzie sie uczyć
buff n shine Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2011 witam wszystkich serdecznie od dłuzszego czasu jestem stałym czytelnikiem forum i dzieki wam zaczalem powaznie zabawe a moze nawet cos wiecej z detailingiem pozdrawiam rafal
Rekomendowane odpowiedzi