Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Swoją przygodę z MYCIEM przed duże M i ogólnie detailingiem zacząłem jakieś 2 miesiące temu od lektury na forum Octavii i choć mam już jeden mały sukcesik na swoim koncie, to wiem że jeszcze długa droga przede mną :roll:

Opublikowano

Witam!

Czytam forum od dłuższego czasu.Wreszcie przyszedł czas na rejestrację i oficjalne zapoznanie się :) .

Pozdrawiam

Marcin.

Opublikowano

Witam Wszystkich:). Mam na imię Tomek i w swoim aucie mam większy porządek niż w pokoju :o . Czy to normalne, to nie wiem, ale jestem pewien, że o autko trzeba dbaaaać :roll:. Mam nadzieję nauczyć się od Was jak najwięcej. Pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

Siemka, Jestem Paweł z Rudy Śląskiej , staram sie dbac o autko jak moge... Na forum trafilem aby dowiedziec sie wiecej..... ;)

Opublikowano

Witajcie, mycie mojego autka sprawia mi przyjemność, mam nadzieję się czegoś pożytecznego tu nauczyć, pozdrawiam wszystkich!!

Opublikowano

Cześć

Co prawda jak na razie mój samochód niespecjalnie zasługuje na szczególne pieszczoty, ale już wkrótce to się zmieni i będę miał co pieścić :-)

pozdrawiam

Y

Opublikowano

Witam wszystkich piknie, zawsze lubiłem wszystko co związane z kosmetyką samochodową, dzisiaj odbieram auto od lakiernika (nowy lakier ;) ) więc nadeszła okazja aby mocniej zagłębić się w temat. I oto jestem ;)

Opublikowano

Witam wszystkich...dopiero zaczynam swoją przygodę z dokładnym dopieszczaniem mojego autka i mam nadzieję że znajdę tu wiele przydatnych informacji

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów.Jestem to z powodu Justyny od Poloneza - dziewczyna wymiata. Zaraziła mnie tym i się zarejestrowałem.

Pozdrawiam Sebo

Opublikowano

Tak jak kolegę Sebo przyciągnął mnie tu temat poloneza, który pokazał nam nasz wspólny kolega :)

Anyway, mam Audi A4 i świra na punkcie jego pielęgnacji, więc mam nadzieję, że się tu odnajdę :)

Opublikowano

Witam wszystkich. Użytkuję już to forum od dłuższego czasu, ale przeoczyłem temat przywitania ;)