Salix Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam szanowne grono Użytkowników tego zacnego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duran Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Serdecznie witam wszystkich użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilar88 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Cześć wszystkim, czytam forum już od jakiegoś czasu i właśnie kompletuje swój pierwszy mały zestaw detailingowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karmod Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam ludziska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganeCC Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam Planuję zabawę ze swoim autem i będę potrzebował kilku wskazówek, ale to juz w innym dziale. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin8511 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dzień Dobry Marcin z okolic Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starautobdg Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Michał z Bydgoszczy. Mam nadzieję, że pomożecie mili użytkownicy poznać tajniki pieszczenia auta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_w Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam szanowne grono , Darek - kujawsko-pomorskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesny_dzban Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam wszystykich tu zebranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba27 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam wszystkich serdecznie, którzy interesują się auto detailingiem. Miło, że tutaj trafiłem. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napier Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, forum śledzę od dłuższego czasu lecz dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prymek84 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Witam wszystkich mam na imię Przemek jestem z Katowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukcar Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domior Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Mam na imię Dominik i jestem z Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vladarionpl Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam was! Czas zadbać o swoje 4 kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mic0 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeiR Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denzel Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svavo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Aby regulaminowi oraz kulturze osobistej stało się zadość... witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KawaII Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżizas Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam !!! Od jakiegoś czasu bawię się w doprowadzanie mojego autka do stanu używalności po poprzednich właścicielach i całkiem przypadkiem grzebiąc na forum Forda wpadłem na link do tego forum. Troszkę poszperałem i widzę, że wiele cennych informacji można zaczerpnąć od bardziej doświadczonych kolegów, więc postanowiłem dołączyć do Zacnego Grona Fanów Detailingu. Co prawda jestem na dobrej drodze, gdyż wiele kosmetyków używanych przeze mnie jest szeroko stosowana przez forumowiczów, ALE brakuje kilku szczegółów lub rad, aby wejść na wyższy poziom wtajemniczenia. Z góry dziękuję za wszystkie porady, a i ja sam postaram się podzielić swoim skromnym doświadczeniem. Witam i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_Jeleniewski Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam forumowiczów i pozdrawiam wszystkich :-) Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lksbobowa Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 hej mam na imię WOjtek i witam wszytskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ketrzyno Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam serdecznie. W najbliższym czasie zaczynam przygodę z pielęgnacją samochodu i już teraz z góry dziękuję wszystkim za cenne wskazówki, których na-pewno będę szukał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misster Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Witam serdecznie. Mister z tej strony. Czas na zadbanie o swoje 4 kółka. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi