hechter Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Aloha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodyinho Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniak Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart1n3z Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martad Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Widzę, że forum pozyskuje dużą liczbę nowych użytkowników. Wobec tego ja również dołączam i witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmaxim Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 martad Witam koleżankę na forum.Miło widzieć ,że kobietki też się interesują kosmetyką...samochodową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam wszystkich miłośników dopieszczonych autek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek87 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam. Hej jestem nowy na forum i pozdrawiam was wszystkich:) hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawakmx99 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam. Jestem nowy i potrzebuję pomocy w sprawie prania tapicerki. Kupiłem odkurzacz Puzzi 100 i nie wiem jaki prespray czy proszek kupić do prania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heck10 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denzel Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam, chcę rozpocząć przygodę z dbaniem o autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOFT99 Europa Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_95 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Siemanko wszystkim Nowy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slash_23 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boylergarage Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam! Trochę bardziej niż początkujący w temacie, aczkolwiek chętnie czegoś nowego się dowiem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julian_cg Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_E30 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witajcie. Mam na imie Daniel, jeżdżę BMW e30 (co można wywnioskować z nicku ) na którym stawiam pierwsze kroki w detalingu. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipensor Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Cześć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniek1989 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Witam Tomek z Konstancina pod W-wą. Za sobą kilka projektów, samouk BMW E91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugo Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Witam wszystkich:-) -- 22 kwietnia 2015, 16:30 -- Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil19883 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Siema, przeglądałem forum od dłuższego czasu ale niedawno się zarejestrowałem, jeżdżę Hondą Civic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thiz Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boly07 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Witam wszystkich , jako, że lubię dbać o swoje auto i sprawia mi to radość trafiłem na to forum aby robić to w sposób coraz bardziej profesjonalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0sna Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam i pozdrawiam forumowiczów Z Waszą pomocą łatwiej osiągnę perfekcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo132 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, po zmianie autka zimą w końcu nadszedł opowiedni moment by poprawić jego wygląd na zewnątrz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi