Gzylu Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Hej, nadszedł czas i pora przywitać się na forum worzę się Octavia II ale na dniach sfinalizuje zakup Vectry C która myta była na myjniach automatycznych więc będę częstym gościem tego forum i w miarę możliwości będę pokazywał swój blask Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marchem Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam serdecznie. Jeżdżę od dwóch lat Mercedesem ML W164 w kolorze czarnym. Dotychczas nie przeszkadzalo mi, że mam mocno zmatowiony lakier, może raczej nie zwracałem na to uwagi. Po, narazie, pobieznym zapoznaniu się z tym forum uznałem ze czas na zmiany. Moj zapal trochę komplikuje fakt, że nie specjalnie mam warunki do dokonania korekty lakieru, tak więc gdyby znalazł się ktoś z Wrocławia, kto odpłatnie, oczywiście zajął by się tematem, byłbym zobowiazany. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kraq Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam, w związku z zakupem nowego (3,5 letniego) Fiata Bravo, które niestety trochę dostało po lakierze od życia, postanowiłem dowiedzieć się nieco na temat dbania o jego kondycję od osób, które się na tym znają najlepiej. pozdrawiam, KRAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur50a Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 witajcie jestem nowy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henieQs Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam forumowiczow, jestem Marek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padzon Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Witam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejo Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich i życzę dużo słonecznych dni, aby deszcznie popsuł naszej ciężkiej pracy -- 10 kwietnia 2015, 06:39 -- Witam Wszystkich i życzę dużo słonecznych dni, aby deszcznie popsuł naszej ciężkiej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART Detailing Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artik Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 witam wszystkich bardzo serdecznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiGgS Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plexi36 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam Forum przeglądam długo, ale chyba pora się jednak zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak R1 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam! Ponad półtora roku temu zakupiłem odkurzacz do prania tapicerek, konkretną myjkę ciśnieniową, dwie maszynki do polerki itp. od tego czasu zajmuje się komercyjnie praniem tapicerek, i czyszczeniem aut osobą prywatnym i handlarzom pod komisy samochodowe. Nieustannie poszerzam swoją wiedzę w tym zakresie, nie tylko dla zarobku, ale głównie hobbystycznie Posiadam trzy auta, poczciwego Fiata Seicento (do latania w koło komina) Wyrezanego VW PASSATA B6 w pakiecie R-line Moje oczko w głowie! Oraz VW Caddy, który czeka na blacharkę i lakierownie O istnieniu forum dowiedziałem się niedawno, i postanowiłem podzielić się swoimi doświadczeniami oraz wejść na wyższy poziom autokosmetyki samochodowej... Regulamin przeczytany, Słownik pojęć i skrótów również - z pewnością się przyda, a zapoznanie się z FAQ zajmie pewnie przy dobrych wiatrach miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasus1111 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Witam Mam na imię Bartek i chcę się nauczyć jak przy trojgu dzieciaczków utrzymać swojego Puga 308sw w ładzie i składzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonczakp Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam wszystkich serdecznie, bardzo doceniam pracę jaką wkładacie w istnienie tego forum. Mam nadzieję, że moje postanowienie zwiększenia dbałości o czystość auta nie jest powiązane z wiosennym "przesileniem":) Życie pokaże na ile uda mi się łączyć obowiązki pracownicze, rodzinne z hobbistycznymi zapędami. Na chwilę obecną są chęci, na rezultaty trzeba będzie poczekać... pozdrawiam wszystkich! jonczakp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo90 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Tym samym rozpoczynam swoją przygodę z kosmetyką aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaark123 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Cześć ! Chciałbym rozpocząć swoją przygodę z kosmetyką aut, mam nadzieję, że to dobre miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqi Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, zaczynam się bawić w kosmetyke samochodu i motocykla, mam nadzieje że mi pomożecie i efekty będą super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawkoW Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam. Jestem początkującym adeptem car detaling`u i mam nadzieję, że dzięki waszej wiedzy i doświadczeniu zgłębie to zagadnienie Pozdrawiam SlawkoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro-S Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów :-) Równiez postanowilem rozpoczac swoja przygode z car detailingiem. Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polkuś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich Po lekturze , auto będzie lśnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przypadek88 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 hej, witam Ja też chciałem rozpocząć swoja przygodę z kosmetyką aut. Dlatego tu trafiłem Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eques Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich, Po zmianie auta, przeszukując internet jak zadbać o swoje "Nowe" auto trafiłem tutaj. Ponieważ pracowałem kiedyś na myjni w ASO i właściciel przykładał się do tego aby klienci otrzymali naprawdę czyste auto, pewne nawyki zostały, jednak chemia się bardzo zmieniła od tamtego czasu. Dziękuję wszystkim za wkład w to forum i ogrom wiedzy jakie przekazujecie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurix Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam,wszystkich serdecznie i cieszę sie z przynależności do forum. Mam nadzieje ze dzięki Wam jeszcze wiele sie nauczę a w miarę możliwości takze ja podziele sie swoim doświadczeniem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro81 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich.Wlasnie dolaczylem do forum Wierze ze wiele się naucze czytając Wasze prady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi