Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam na imię Piotrek.

Forum czytuję regularnie i jestem wdzięczny wszystkim użytkownikom za dzielenie się swoją wiedzą, która nie jeden raz już mi się przydała :)

Pozdrawiam

wlodarpiotr

Opublikowano

Witam :)

Do tej pory może nie uprawiałem detailingu tylko raczej "pielęgnację samochodów w stopniu zaawansowanym", ale mam szczerą nadzieję, że z Waszą pomocą to się wkrótce zmieni.

Pozdrawiam, Ziemek

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Radek mieszkam w Łodzi, na forum trafiłem podczas poszukiwań informacji o firmie Numatic.Postanowiłem się zarejestrować bo to forum to kopalnia WIEDZY.

Pozdrawiam.

Testerbar

Opublikowano

Hej

Mało wiem o auto-detailingu a chcę dużo wiedzieć więc na forum głównie będę pytał. Mam nadzieję że zostanę z Wami długo bo samochody to moja pasja :)

Opublikowano

Hej,

od niedawna zacząłem się interesować detailingiem. Auto na którym będę stawiał swoje pierwsze kroki to Honda Prelude Vgen w kolorze zielonej butelki.

Opublikowano

witam, jestem Dawid i od półtora roku zajmuje się profesjonalnie detailingiem, pracuje w Rzeszowie w firmie ONYXX, która należy do BLINK Group, poza praca zajmuję się jeszcze hobbistycznie autodetailingiem, wykonując swoje usługi na samochodach znajomych. Pozdrawiam, życzę miłych i spokojnych świąt :)

Opublikowano

Witam,

zarejestrowałem się na forum aby czerpać wiadrami wiedze z tego niewyczerpanego źródła :D

a że lakier mojego samochodu rysuje się od patrzenia wiader będę potrzebował sporych :lol:

Pozdrawiam

Opublikowano

Czytam i korzystam z wiedzy na tym forum od dobrych kilku lat,

pomyślałem że pora się zarejestrować i przywitać :D

No to witam!! :shock:

Opublikowano

Witam!

Pragnę się przywitać z wszystkimi! Forum znalazłem podczas poszukiwania nowego wosku..

Wtedy postanowiłem dołączyć do waszej rodziny

Pozdrawiam e30rs :)

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Do tej pory szczytem pielęgnacji samochodu była dla mnie metoda dwóch wiader, płyn Ludwik/Pur i Plak do wnętrz

Czas to zmienić :D