mtx201 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokolokos Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam wszystkich, zaczynam zabawę z autkiem razem z wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek1418 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam wszystkich! Mam na imię Wojtek i mam zamiar zaopiekować się lakierem w moim bmw e90 LCI z 2009 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO-s Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Powitać Pany Detailery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_Pocialik Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam. Na forum trafilem dzieki fabiaclub.pl. i uzytkownikowi krd. A w zwiazku z kupnem nowego auta chce o nie odpowiednio zadbac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodarpiotr Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Cześć, mam na imię Piotrek. Forum czytuję regularnie i jestem wdzięczny wszystkim użytkownikom za dzielenie się swoją wiedzą, która nie jeden raz już mi się przydała Pozdrawiam wlodarpiotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_Pocialik Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam. Moj tel i tapatalk cos pomieszal bo pisalem juz post z profilu Patryk_Pocialik ale chcialbym pozostac przy tym loginie aby nie miec kilku. Z gory dzieki za wyrozumialosc moderatorow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompson Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Nadszedł czas aby trochę lepiej zadbać o auto, niedługo praktyka a na razie chłonę niezbędną teorię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuczi77 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arPaluch Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsmigielski Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam Do tej pory może nie uprawiałem detailingu tylko raczej "pielęgnację samochodów w stopniu zaawansowanym", ale mam szczerą nadzieję, że z Waszą pomocą to się wkrótce zmieni. Pozdrawiam, Ziemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
testerbar Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam. Mam na imię Radek mieszkam w Łodzi, na forum trafiłem podczas poszukiwań informacji o firmie Numatic.Postanowiłem się zarejestrować bo to forum to kopalnia WIEDZY. Pozdrawiam. Testerbar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefirm Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Hej Mało wiem o auto-detailingu a chcę dużo wiedzieć więc na forum głównie będę pytał. Mam nadzieję że zostanę z Wami długo bo samochody to moja pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienki90 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Hej, od niedawna zacząłem się interesować detailingiem. Auto na którym będę stawiał swoje pierwsze kroki to Honda Prelude Vgen w kolorze zielonej butelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adisan82 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Warto trochę lepiej zadbać o auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniamk3 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 witam, jestem Dawid i od półtora roku zajmuje się profesjonalnie detailingiem, pracuje w Rzeszowie w firmie ONYXX, która należy do BLINK Group, poza praca zajmuję się jeszcze hobbistycznie autodetailingiem, wykonując swoje usługi na samochodach znajomych. Pozdrawiam, życzę miłych i spokojnych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeeHow Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witajcie! Zarejestrowałem się na forum, by poszerzać wiedzę o detailingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gierek500 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam, zarejestrowałem się na forum aby czerpać wiadrami wiedze z tego niewyczerpanego źródła a że lakier mojego samochodu rysuje się od patrzenia wiader będę potrzebował sporych Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniulek121 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Czytam i korzystam z wiedzy na tym forum od dobrych kilku lat, pomyślałem że pora się zarejestrować i przywitać No to witam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e30rs Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam! Pragnę się przywitać z wszystkimi! Forum znalazłem podczas poszukiwania nowego wosku.. Wtedy postanowiłem dołączyć do waszej rodziny Pozdrawiam e30rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakadabra Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Czesc witam, pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturw124 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Hej, jestem ze szczecina i chce sie nauczyc ladnie polerować swoje mercedesy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejkop Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Cześć wszystkim! Do tej pory szczytem pielęgnacji samochodu była dla mnie metoda dwóch wiader, płyn Ludwik/Pur i Plak do wnętrz Czas to zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samson Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Cześć wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filemonq Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 witam koleżanki i kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi