peterback Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam. Stałem się posiadaczem nowego autka więc pomyślałem o odpicowaniu autka i jestem Oglądałem już sporo waszych prac i jestem pod ogromnym wrażeniem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acs Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejek Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarioG Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam wszystkich man na imię Dariusz pochodzę z okolic Opola , kosmetyka samochodową zajmuje sie od ponad 6 lat , z tego co juz na tym forum wyczytałem to to ze człowiek cały czas uczy sie cos nowego Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelg97 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam, Mam na imię Marcel, mam 18 lat - od dziecka interesuje się motoryzacją i od roku trwa moja przygoda z detalingiem, który bardzo polubiłem "Pod domem stoją" Mercedes W124, W211 kombi 2004r. i Renault Clio 2000r. Z czasem chciałbym zająć się kosmetyką samochodową na poważnie. Pozdrawiam Marcel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjregul Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Wita wszystkich posiadacz Saaba 93 z 2004 roku potrzebującego reanimacji, lekkiego faceliftingu Jestem na forum od dawna jako czytelnik, teraz jako zarejestrowany użytkownik. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki2427 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam Ibiza 6k 99r srebrna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troopers Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam @LL. Na forum trafiłem przypadkiem, ale już wiem że będę czerpał wiedze od Was i zapewne niejednokrotnie będę miał pytania. prośby z pomocą. Od jakiegoś czasu bardzo mnie zaciekawił temat upiększania auta, utrzymywaniu w blasku itp. Wcześniej jeździłem na myjnie bezdotykowe teraz postanowiłem tylko we własnym zakresie na podwórku dbać o auto moje, ojca i teścia Auta które będę miał pod sobą to: Audi A4 B8 w lakierze czarna perła, clio granat i peugot ojca także granat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewes Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witajcie. Z racji że zbliża się fajny czas (słoneczny) pora wypicować swój czarny lakier. Mam nadzieję, że Wasze wskazówki mi pomogą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taruz Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Witam wszystkich, Mam na imię Mateusz, rozpoczynam przygodę z auto detailing'iem na kilku autach jakie mam pod ręką. Seat Cordoba 6L '04 Honda Civic VI '98 wersja japońska sedan Renault Laguna II '04 kombi Volkswagen Golf 4 kombi '99 Mam nadzieję, że zajmę się auto detailing'iem na poważnie, gdyż w moich okolicach nie ma takiegoż specjalisty Od małego jestem fanem wszelakiej motoryzacji, tej na 4 jak i na 2 kołach Planuje też kupno jakiejś perełki z kraju kwitnącej wiśni, ale o tym w przyszłości Pozdrawiam wszystkich, mam nadzieję, że nauczę się tutaj wielu nowych rzeczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan_tarara Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Cześć wszystkim entuzjastom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukiernick Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Cześć jestem Kuba, od jakiegoś czasu przeglądam to świetne forum i pora się zarejestrować oraz przedstawić. Jestem estetą i perfekcjonistą, więc wygląd mojego auta nawet jeśli jest stare i ma ponad 350tys przebiegu z odpowiednim nakładem czasu i pracy ulegnie poprawie. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietia1906 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam wszystkich, mam na imię Piotrek, dzięki za przyjęcie do grona forumowiczów, pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to ja Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alafu Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Czuję, że załapałem "auto detailingowego bakcyla" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragless Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam Przybywam na forum aby zadbać o mojego Opla Astrę J ST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam wszystkich, forum przeglądam już od jakiegoś czasu (pewnie około 4 lat), z wielu porad już skorzystałem i mam nadzieję, że jeszcze nie raz skorzystam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadlostpuppy Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Hej, mam na imię Mateusz i posiadam Opla Astrę H GTC z 2007 roku, od jakiegoś czasu przeglądam już forum ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 witam Kolegów mam na imię Józek ,miło ze trafiłem na tak świetne forum i na tak ciekawych ludzi ( praktycznych ) --witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam witam. Na forum zaglądam już od jakiegoś roku. Staram się powiększać cały czas swoją wiedzę na temat detailingu i mam nadzieję stać się częścią tej pozytywnie zakręconej społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudusiek Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam wszystkich, jak każda kobieta kocham kosmetyki tylko ostatnio wydaję więcej na te do detailingu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guscioren Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam Forum wertuje od dłuższego czasu Po malowaniu mojego fioletowego syfika zobaczymy co będzie miała wspólnego teoria z praktyką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldcar Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam, Po dłuższym czasie nadszedł czas i na mnie Postanowiłem zawitać na forum i podzielić się swoją wiedzą oraz nauczyć czegoś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk04 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Bondziorno, witam wszystkich. Chcę nauczyć się czegoś nowego ale i również podzielić się swoimi doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi