.Mateusz. Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavilon Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam wszystkich i obiecuję używac opcji "szukaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrysta Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multila Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam serdecznie Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fckw70 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Witam, od dawan lubiłem pucować auto, ale nie miałem o tym pojęcia. Trochę wiedzy załapałem na innym forum, teraz czas na profesjonalistów mam nadzieję, że wyciągnę wiele wiedzy z Waszego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killerx Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1989 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Witam wszystkich. Już od dawna mam zajawkę na czyszczenie aut Dziś właśnie stałem się posiadaczem maszyny polerskiej Festool Shinex Rap 150 stąd też pojawiłem się na forum abyście mi pomogli zdobywać doświadczenie w kwestii polerowania Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eremita Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witam wszystkich i każdego z osobna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino89 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witam wszystkich wraz z zbliżającą się wiosną ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchylopek Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witam Forumowiczów. Lubię mieć czyste auto dzięki forum będzie baaaardziej czyste .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagi_glogow Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Dzień dobry wszystkim, dopiero zaczynam przygodę z auto kosmetyką. Myslę że śledząc forum rozwinę się w tym temacie, poznając ciekawe produkty i techniki detailingu. Pozdrawiam wszystkich Arek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaśCk Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Witam wszystkich. Cieszę się, że mogę korzystać z Waszej wiedzy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magistermarek Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam wszystkich, po wstępnym prześledzeniu zawartości strony postanowiłem się również zapisać. Mam nadzieję że znajdę tutaj wiele pożytecznych porad. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek877 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam jestem tu nowy, chcę się kilku rzeczy dowiedzieć od profesjonalistów, myśle, że uzyskam tu wiele odpowiedzi na wiele pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sarnecki1985 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam wszystkich na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Czesc, mam na imie Karol, wpadlem na forum podpytac o naprawe foteli Pozdrawiam forumowiczow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timo 1 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witam zarejestrowałem się na forum bo potrzebuję porad w wybraniu pierwszego zestawu do ogarnięcia mojego zniszczonego lakieru na bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartEK3 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Cześć, W przyszłym miesiącu zabieram się za moją Hanię (zlecam naprawę-blacharsko lakierniczą). Następnie chciałbym znaleźć kogoś na forum kto doradzi mi czy lakier uda się jeszcze uratować. Jeśli uda się go odnowić to zapewne wreszcie zadbam o auto jak należy pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barka Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Siema Coraz bliżej wiosna i chciałbym przywrócić czerwony kolor mojej Subarynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_K Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witajcie. Mam na imię Rafał. Czas zacząć przygode z detalingiem i licze na waszą fachowość Pozdrawiam wszystkich pasjonatów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effendi Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Pora zająć się swoim nowym autkiem. To forum to istna kopalnia wiedzy. Do zobaczenia na forum Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk328e46 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam wszystkich trafilem na fajne forum , wiec pora sie zarejestrować i zgłębiać tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzek1991 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pachenko Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witajcie wpadłem na forum popytać o odświeżenie lakieru Myślę zostać na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi