406coupe Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam wszystkich. Chciałbym jeszcze bardziej zgłębić moją wiedzę na temat detailingu. Mam nadzieje, że ludzie z tego forum będą pomocni i mili. Sam również w pewnych kwestiach mogę służyć radą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyta29 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam Wszystkich Pasjonatów czystych aut:) Pozdrawiam Judyta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_ Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam wszystkich z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikupl Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroszy_ok Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam. Pozdrowionka dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haro Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam Jestem tutaj nowy,dopiero zaczynam prace kosmetyczną swojej gabloty. Zarejestrowałem się na forum,aby uzyskać porady AutoDetalingu bo w tych tematach jestem zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Requ Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam.Jestem Łukasz lat 19. Zarejestrowałem się chyba po to co wszyscy, aby uzyskać pomoc na temat dbania o swój samochodzik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefano2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Cześć, jestem Stefan, mam Mazdę i muszę ją trochę wypolerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek1 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witam Panowie , Jestem Mateusz mam 19 lat . W związku z kupnem samochodu postanowiłem zaczerpnąć fachowej wiedzy która pomoże mi doprowadzić i utrzymać samochód w nienagannym stanie . Kupiłem już zestaw startowy kosmetyków i zacząłem się bawić . Nie ma co ukrywać że detailing stał się dla mnie bardzo wciągającym zajęciem a co najważniejsze przynoszącym ogromną satysfakcję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benye21 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witam wszystkich forumowiczów jestem Andrzej , forum przeglądam od jakiegoś czasu i postanowiłem sie zarejestrować bo jest spoko , detaling wciąga dogłębnie , pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Cześć! Tomek z tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaddogg Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Pozdrawiam wszystkich użytkowników, na imię mam Marcin. Jestem tutaj nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciekk Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam wszystkich, mam na imię Maciek. Moja przygoda z detailingiem dopiero się zaczyna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
day_veed Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam Wszystkich, mam na imię Dawid, dla mnie to forum to wielka kopalnia wiedzy, dużo się dowiedziałem, śledze od jakiegoś czasu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMSTUTZ Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 witam Was Nazywam się Michał i zajmuje się dystrybucją szwajcarskiej chemii AMSTUTZ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verbel Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam Nazywam się Bartek, startuje dopiero z tematem detailingu ale w miarę szybko staram się nadrabiać brak wiedzy. Na razie do skarbonki lecą pieniążki na sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio92 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam wszystkich użytkowników forum, mam nadzieję że dowiem się tutaj czegoś ciekawego na temat auto detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justyna_z Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam wszystkich Jestem tu aby dowiedzieć się wielu nowych ciekawych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco22 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Czesc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
il-sistemista Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam wszystkich i miłego forumowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomek Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WieckowskiArtur Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzirej Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych na punkcie swoich aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloo89 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witom Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AREK1976AP Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi