tomczakos_pk Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam Wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christian Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witka! Forum jakiś czas temu czytywałem ale jakoś nigdy się nie zarejestrowałem. W końcu postanowiłem to zrobić Czyszczenie aut własnych zawsze sprawiało mi przyjemność, teraz od żony w prezencie dostałem Lare 52 to i popróbuję coś polerować Do pielęgnacji w domu są 3 auta i łódź - także mam co robić! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallubon Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek082 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witajcie ! Od dawna miałem założyć tu konto, ze względu do mojego zamiłowania autodetailingiem. Po przeczytaniu dziesiątek artykułów uczyłem się, jak dbać o samochód, jakie kosmetyki wybrać oraz jak PRZYWRÓCIĆ MU BLASK ! Nie dorastam do pięt niektórym forumowiczom tutaj ale wszystko co robię, robię hobbistycznie i mam z tego wielką satysfakcję ! Pozdrawiam wszystkich, niebawem ujrzycie moją relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu1220 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam wszystkich Nazywam się Adrian i mam nadzieje ze moje Volvo będzie niedługo lśniło pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n3xus66 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzasku Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Cześć! Doprawdy wspaniałe forum dla miłośników czystości swojego auta. Gzie dokładnie znajduj się przycisk do tworzenia nowych tematów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stayclassy Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam wszystkich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STEFAN2006 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wandzik Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam wszystkich pozytywnych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelcio0520 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam Wszystkich pogromców brudu;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anon1m Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam wszystkich serdecznie. Po miesiącach koczowania na forum postanowiłem założyć konto i się przywitać. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panmatek Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Witam wszystkich forumowiczów i zapalonych detailerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemEminencja Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Wielkie Yoo.! dla wszystkich Jestem "zielony" jesli chodzi o detailing a moja wiedza w tym zakresie konczy sie na poodkurzaniu auta i pojechaniu na myjnie^^ chociaz zaczalem bardziej ingerowac w moje auto samodzielnie od jakiegos czasu doszedlem do wniosku ze najwyzsza pora zajac sie karoseria. Na pewno spotkamy sie pod jakims tematem w ktorym bede potrzebowal pomocy dziekuje do przeczytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baster Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufusck Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
83piotrek Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Płock wita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubekk Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witam i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik1600 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthVader Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam, przybyłem na to forum zainspirowany autem jednego z kolegów forum VW no i zobaczymy co z tego wyniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabiang Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 hello mam zamiar otworzyć kosmetykę samochodową, mam nadzieję że przyda mi się pare cennych uwag, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petrus Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi