veron Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam wszystkich. Również jestem zwolennikiem czystego i pachnącego auta. Pozdrawiam Was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parexx Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam serdecznie szanownych Państwa. Jestem Marcin i sporo czytałem wiele mądrych uwag przed rejestracją ale pragnę nabyć jeszcze większą wiedzę i dołączyć do dyskusji. Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego nadal mam zablokowana możliwość dyskusji i zakładania tematów? Pisałem już w tej sprawie do moderatorów ale bez odzewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam wszystkich pasjonatów detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyslaw Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam wszystkich Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekj Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam serdecznie. I już dziękuję za całą wiedzę którą zdobyłem dzięki forum. Dzieki Wam moja auto i motocykl już wyglądają lepiej a od wiosny mam nadzieję, że będą wyglądać rewelacyjnie Pozdrawiam i przy okazji życzę szczęsliwego nowego roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaczyno Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam Brać forumową, mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się doprowadzić moje auto do stanu na jaki zasługuje. Jak na razie objętość forum mnie przeraża, nie pozostaje nic innego jak czytać i pogłębiać moją niestety marna wiedze na temat kosmetyki. Pozdrawiam i również życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwokat12345 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam wszystkich, pozdrawiam. Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kw20061991 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam Kamil z Piaseczna koło Wawy wita Wszystkich i Pozdrawia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaHoo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt6 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam Wszystkich Forumowiczów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek73 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam serdecznie i ślę pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernsmolista Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Siemka Wszystkim jestem tutaj na chwileczke by zapytać o coś troszeczkę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro3232 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Cześć wszystkim. Mam na imię Piotr, pochodzę z Płocka i chcę porządnie doczyścić auto. Z niektórymi częściami jest problem, dlatego zawitałem do Was po informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citos88 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Cześć wszystkim, jestem z Brzeska i dopiero zaczynam się interesować car detailingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White'y Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thenight Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grexik Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Niestety jest problem z pisaniem postów przez nowych userów, być może jak przywitam się ponownie to coś się zmieni. Witajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboCustoms Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fresh3333 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurcio Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Cześć, Dopiero zaczynam przygodę z detailingiem. Jak mi wystarczy zapału to zostanę na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommigwo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Śledzę forum już jakiś czas i zacząłem tym samym trochę dokładniej dbać o swój pojazd. Wydawało mi się, że i tak ze statystycznym kowalskim robię to o 100% dokładniej a jednak można lepiej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinUp Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Cześć, cześć. Interesuje mnie kosmetyka samochodowa z naciskiem na wnętrze. A teraz do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimi8 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Witam wszystkich Mam na imię Szymon i autko na którym będę testował kosmetyki to rudy matiz hehe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mskladak Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Cześć, witam! No to zaczynamy zabawę! Auta mają lśnić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyslaw Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nie mogę pisać postów więc postanowiłem przywitać się jeszcze raz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi