CitroenC2 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brg Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradesz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dobry wieczór, kłania się Konrad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawsonex Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Dzień dobry i podrawiam wszystkich fanów czystej blachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmartCar Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Master Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Witam wszystkich.Od jakiegoś czasu zgłębiam (w teorii) tajniki autodetailingu. Teraz przyszła pora na praktykę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin2000 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Witam wszystkich jestem tu nowy i mam kilka pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek1987 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Witam Możliwe że i mój furmak będzie w końcu czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu83 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_s Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały_1717 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek82 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 witajcie wszedłem na to forum, bo gdy tylko szukam jakiś informacji na temat wyglądu auta to odnajduje link właśnie do Was. Także trafiłem do fachowców. Mam nadzieje, że uda się wspólnie dojść do ładu z rysami na moim aucie. Obecnie szukam kogoś z okolic Łodzi kto ogarnie ten temat bez ponownego lakierowania paru elementów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahim Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam! Niezła motywacja do zadbania o swoje auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMatias Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam, mam na imie Maciej. Napisze tutaj bo tylko tutaj mogę pisać. Poprosiłbym na pw odpowiedz czemu nie moge zacząc żadnego tematu w dziale pomocy. Pisze ze nie mam uprawnien a nie moge znalezc odpowiednich informacji na ten temat. Przepraszam że tutuaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rev0lt Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Cześć wszystkim, forum śledzę już od dłuższego czasu, a od niedawna jestem zarejestrowany. Powoli doprowadzam auta do czystości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pielo83 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam Wszystkich. Jestem nowy na forum i mam na imię Krzysiek. Zapisałem się ponieważ zamierzam rozpocząć swoją przygodę z detailingem i liczę, że będę mógł tutaj znaleźć pomoc i odpowiedzi na wszystkie pytania. Na początek wyposażyłem się w taki oto zestaw, który będę systematycznie uzupełniał o kolejne gadżety: Pierwszym pacjentem będzie moje auto czyli "stare, poczciwe" Volvo C70 Będę zdawał relacje ze wszystkich prac i prosił Was o porady. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bboydamien Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Witam, forum przegladam dosc dlugo ale dopiero od teraz jestem pelnoplrawnym uzytkownikiem. Prxygoda z detailingiem zaczela sie od ogarniecia mojego lakieru po lakierniku i tak sie wkrecam, za soba mam juz 3 korekty i kilka regeneracji kloszy lamp. Pozdrawiam, czesc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszeek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Siemanko, nazywam się Łukasz mam 20 lat i jestem z Olsztyna, jako że uwielbiam jak w moim samochodzie jest czysto oraz on jest czysty, zacząłem szukać informacji o dobrych środkach do pielęgnacji, bo kupowałem tony "super" środków z marketów, ale żadne nie zadowalały mnie i tak trafiłem na to forum PS. Moim pierwszym pacjentem będzie turbo dziadek czyli moja primera p11, w której lakier jest w fatalnym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek84 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam wszystkich, jestem nowym forumowiczem, mam nadzieje, że z czasem powiększe swoją wiedzę na temat auto detailingu i że moj samochód wiecznie będzie wyglądał jak nowy z pomocą forumowiczów, którzy zapewne w wiekszości zjedli zęby na autokosmetyce, pozdrawiam, 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bummy Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Cześć wszystkim, witam. Jestem bummy (Bartek) i mam bzika na punkcie mojego samochodu. Już od kilku lat, mam nadzieję, że znajdę pokrewne dusze na forum i dowiem się czegoś w zakresie kosmetyki samochodu, o czym jeszcze nie wiem. Piątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mw525 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam Interesuje się car detailingiem od kilku miesięcy dopiero, ale mam już całkiem przyzwoity zestaw kosmetyków MEG, PB i kilku innych marek, ale ciągle jest wiele spraw, z którymi nie jestem pewien czy dobrze postępuje, w trakcie pucowania auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramon7777 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 witam wszystkich! ; ) czytam to forum już od dawna , konto założyłem trochę później , zawsze interesowałem się czystymi zadbanymi autami ale dopiero to forum poszerzyło moją wiedzę mam już za sobą kilka aut zrobionych znajomym , jest co raz lepiej ale zawsze to jeszcze nie to ;p a przy okazji WESOŁYCH ŚWIĄT dla wszystkich forumowiczów POZDRO !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
repka Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam serdecznie, od dłuższego już czasu interesowałam się tematyką detailingu. Generalnie zawsze miałam najbardziej zadbane auto wśród znajomych. Od kilku długich miesięcy kiełkował pomysł zajęcia się tym tematem profesjonalnie. I tak w październiku oficjalnie działalność zaczął Gawron Autodetailing, jeszcze w niepełnym zakresie, ale powoli do przodu BTW jest tu trochę dziewczyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Kris007 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Usunięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekrybnik Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jestem cichym użytkownikiem od jakiegoś roku, po zebraniu wiedzy postanowiłem dokonać pierwszych zakupów i zacząć zabawę z detailingiem - stąd również dzisiejsza rejestracja:) Pozdrawiam i dziękuję za już nabytą wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi