3style Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Szczęść Boże Wszystkim z Krakowa.
MigdalM Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam serdecznie wszystkich uzależnionych od detailingu
releion Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 yo [ Dodano: 1 Grudzień 2014, 22:39 ] yo, Na forum trafiłem chcąc znaleźć informacje nt rdzewienia stali nierdzewnej w moim samochodzie, bo miałem taki problem. pzdr
yoz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich którzy lubią jeździć w zadbanych autach
pawellan13 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam. Jestem tutaj żeby uzyskać jak najwięcej informacji, żeby moje autko wyglądało jak perełka
Przem@S Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam Czytam i czytam , ale dopiero się witam
inuictus Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam wszystkich, Na forum już jakiś czas, dotychczas jako "obserwator", czas to zmienić Pzdr
wooke Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam, Od dłższego czasu tylko czytanie, ale przyszła pora na pytania. Pozdrawiam.
JestemEminencja Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pozdrawiam Wszystkich Trafilem przypadkiem na Was, ogólnie chcialem poczytac na temat polerowania aut gdyz moja czerwona strzala zmienia sie w malinowo-pomaranczowe powidla. Przyszla pora na regeneracje karoserii. Mam nadzieje ze moge liczyc na Wasza pomoc. Sadzic! Palic! Zalegalizowac! Dziekuje za uwage.
Sapphiron Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Czołgiem Grzegorz z tej strony Fotograf, operator filmowy (nie mylić z kamerzystą) A wpadłem na forum z prostego powodu, chcę zadbać o auto Mam nadzieję że znajdę tutaj potrzebne mi porady
asiaq Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam serdecznie Wszystkich, to wspaniałe Forum znalazłam szukając informacji o odkurzaczach piorących, bardzo się cieszę, że istnieją takie grupy!
Mariusz-Berlin Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam serdecznie. Mieszkam w Norwegii, gdzie samochody przechodzą ciężkie próby w okresach zimowych, które czasami trwają 5-6 miesięcy. Stad moje zainteresowanie ta stroną, gdyz chce sie dokładnie dowiedzieć "nauczyć" , jakich środków chemicznych używać na lakier, opony,plastiki zew/wew, czyszczenie tapicerki i, jak je wszystkie stosować....etc. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi