3style Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Szczęść Boże Wszystkim z Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MigdalM Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam serdecznie wszystkich uzależnionych od detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
releion Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 yo [ Dodano: 1 Grudzień 2014, 22:39 ] yo, Na forum trafiłem chcąc znaleźć informacje nt rdzewienia stali nierdzewnej w moim samochodzie, bo miałem taki problem. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich którzy lubią jeździć w zadbanych autach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebakap85 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedvied Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam zapaleńców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frez007 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawellan13 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam. Jestem tutaj żeby uzyskać jak najwięcej informacji, żeby moje autko wyglądało jak perełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scd Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam Czytam i czytam , ale dopiero się witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-puchatek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil002 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inuictus Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Witam wszystkich, Na forum już jakiś czas, dotychczas jako "obserwator", czas to zmienić Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooke Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam, Od dłższego czasu tylko czytanie, ale przyszła pora na pytania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielniass Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemEminencja Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pozdrawiam Wszystkich Trafilem przypadkiem na Was, ogólnie chcialem poczytac na temat polerowania aut gdyz moja czerwona strzala zmienia sie w malinowo-pomaranczowe powidla. Przyszla pora na regeneracje karoserii. Mam nadzieje ze moge liczyc na Wasza pomoc. Sadzic! Palic! Zalegalizowac! Dziekuje za uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sapphiron Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Czołgiem Grzegorz z tej strony Fotograf, operator filmowy (nie mylić z kamerzystą) A wpadłem na forum z prostego powodu, chcę zadbać o auto Mam nadzieję że znajdę tutaj potrzebne mi porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejbiturbo Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Cześć wam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiaq Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam serdecznie Wszystkich, to wspaniałe Forum znalazłam szukając informacji o odkurzaczach piorących, bardzo się cieszę, że istnieją takie grupy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasna Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam.Czas zacząć pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3r Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafgix1 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybermysza Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz-Berlin Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam serdecznie. Mieszkam w Norwegii, gdzie samochody przechodzą ciężkie próby w okresach zimowych, które czasami trwają 5-6 miesięcy. Stad moje zainteresowanie ta stroną, gdyz chce sie dokładnie dowiedzieć "nauczyć" , jakich środków chemicznych używać na lakier, opony,plastiki zew/wew, czyszczenie tapicerki i, jak je wszystkie stosować....etc. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietja Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dżem dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi