kamil_motogo Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam Was jako nowy pracownik ekipy MOTOGO! Myślę, że często będziecie mogli zauważyć mój nick na forum, postaram się być aktywnym użytkownikiem i dorzucić swoje 3 grosze w rozwój forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianRR Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam, mam na imię Damian, detailingiem interesuję się już dłuższy czas, forum przeglądam od ponad 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pino Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam, od niedawna jestem posiadaczem nowego Civica. Myślę że wiedza zdobyta na tym forum pomoże mi się cieszyć zadbanym autem jak najdłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasso Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam wszystkich na forum, które odwiedzam od dość dawna i pomogło mi to w rozpoczęciu swojej przygody z Detailingiem i własną dzialalnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam Właśnie zaczynam swoją przygodę z detailingiem. A zaczęło się od karty podarunkowej w sklepie z preparatami do detailingu, którą dostałem jako prezent urodzinowy od swojej kobiety. Może w końcu mój ulubiony wóz nabierze blasku na swoje 25 urodziny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stafix Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Hej wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinP Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Witam! Jestem Marcin, Zabawę z detalingiem zacząłem jakiś rok temu i chcę dalej się w tym kształcić. Rocznik 1993 Moje małe prace: Lampy w BMW Terenowe Pajero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Siemanko wszystkim ! Witam Was z moja Kruszyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnesa Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipollo Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 witam wszystkich nazywam się Przemek jestem amatorem rządnym wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOSS Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam wszystkich. Z kosmetyką aut mam niewiele wspólnego, tyle co swoje auto od czasu do czasu umyć i wysprzątać, z samymi autami jednak i ich serwisem już bardzo dużo bo prowadzę własny dosyć szczególny serwis. Zawitałem tutaj po poszukuję pomocy w jednej palącej mnie kwestii ale o tym napiszę już w innym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lmarol Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam wszystkich pieszczochów swoich furek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grunej Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxers123 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam, Piszę tutaj bo nigdzie indziej nie mogę. Przy próbie wysłanie odpowiedzi w jakimś temacie mam komunikat: "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą odpowiadać w tematach na tym forum." O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
street83 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam wszystkich pucujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibaba Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Cześć wszystkim, jestem Sebastian i póki co będę cichociemnym obserwatorem, gdyż do tej pory moja przygoda z detailingiem to wosk shiny garage i troche mikrofibry Mam nadzieje sporo się tutaj dowiedzieć, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyhcc Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Landerfox Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam, muszę utrzymać czystość aut w kilku samochodowej flocie, także będę śledził na bieżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feldog Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matjaw Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witajcie, W sumie mam już konto od jakiegoś czasu, ale przyszedł czas na przywitanie się i bardziej aktywne spędzanie czasu na forum. Mam już za sobą kilkadziesiąt przeczytanych tematów, kilka wypolerowanych autek, no i ostatnio polerowane lampy. Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexM Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Cześć wszystkim obecnym na forum jestem początkującym i nie bardzo mogę się odnaleść natomiast chetnie zaczerpne wiedzy od doświadczonych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Bartek i jestem dumnym właścicielem Audi a3. Do zobaczenia w postach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leksadam Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Cześć, jestem Adam i zajmuję się renowacją felg. Obszar w którym działam - Kraków :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny1987 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pegasus Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam wszystkich Jestem kompletnym laikiem, na forum trafiłem przypadkiem chcąc dowiedzieć się czegoś więcej o woskach i woskowaniu i od kilku dni czytam posty i nie mogę wyjść z podziwu co można osiągnąć poprzedzając to oczywiście odpowiednią wiedzą, budżetem i pasją ......a ja biorę się dalej za czytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi