Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was jako nowy pracownik ekipy MOTOGO! Myślę, że często będziecie mogli zauważyć mój nick na forum, postaram się być aktywnym użytkownikiem i dorzucić swoje 3 grosze w rozwój forum :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, od niedawna jestem posiadaczem nowego Civica. Myślę że wiedza zdobyta na tym forum pomoże mi się cieszyć zadbanym autem jak najdłużej :)

Opublikowano

Witam wszystkich na forum, które odwiedzam od dość dawna i pomogło mi to w rozpoczęciu swojej przygody z Detailingiem i własną dzialalnością.

Opublikowano

Witam

Właśnie zaczynam swoją przygodę z detailingiem. A zaczęło się od karty podarunkowej w sklepie z preparatami do detailingu, którą dostałem jako prezent urodzinowy od swojej kobiety. :) Może w końcu mój ulubiony wóz nabierze blasku na swoje 25 urodziny. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam!

Jestem Marcin,

Zabawę z detalingiem zacząłem jakiś rok temu i chcę dalej się w tym kształcić.

Rocznik 1993 :)

Moje małe prace:

Lampy w BMW

11959_475014285900414_949905450_n.jpg?oh=01e442184a966794bea06c92de1fc49f&oe=54D1BB9B&__gda__=1427332930_cfa76a2950042d617b108a2b818e9125

Terenowe Pajero

10342418_735854083149765_2335359576451192128_n.jpg?oh=d5aa7d87c8fe03ba906de465ea1d508a&oe=5503F814

Opublikowano

Witam wszystkich.

Z kosmetyką aut mam niewiele wspólnego, tyle co swoje auto od czasu do czasu umyć i wysprzątać, z samymi autami jednak i ich serwisem już bardzo dużo bo prowadzę własny dosyć szczególny serwis.

Zawitałem tutaj po poszukuję pomocy w jednej palącej mnie kwestii ale o tym napiszę już w innym dziale ;)

Opublikowano

Witam,

Piszę tutaj bo nigdzie indziej nie mogę. Przy próbie wysłanie odpowiedzi w jakimś temacie mam komunikat:

"Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą odpowiadać w tematach na tym forum."

O co chodzi?

Opublikowano

Cześć wszystkim, jestem Sebastian i póki co będę cichociemnym obserwatorem, gdyż do tej pory moja przygoda z detailingiem to wosk shiny garage i troche mikrofibry :kox: Mam nadzieje sporo się tutaj dowiedzieć, pozdrawiam! :)

Opublikowano

Witajcie,

W sumie mam już konto od jakiegoś czasu, ale przyszedł czas na przywitanie się i bardziej aktywne spędzanie czasu na forum. Mam już za sobą kilkadziesiąt przeczytanych tematów, kilka wypolerowanych autek, no i ostatnio polerowane lampy.

Mateusz

Opublikowano

Cześć wszystkim obecnym na forum jestem początkującym i nie bardzo mogę się odnaleść natomiast chetnie zaczerpne wiedzy od doświadczonych .

Opublikowano

Witam wszystkich :!:

Jestem kompletnym laikiem, na forum trafiłem przypadkiem chcąc dowiedzieć się czegoś więcej o woskach i woskowaniu i od kilku dni czytam posty i nie mogę wyjść z podziwu co można osiągnąć poprzedzając to oczywiście odpowiednią wiedzą, budżetem i pasją :shock:

......a ja biorę się dalej za czytanie.