Igor_s4 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witam wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneta100387 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witajcie, jestem pewna, że to forum pomoże mi w wielu sprawach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooks Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witam serdecznie, Zaczynam przygode z detailingiem, niedługo prawdoodobnie zobaczycie moje efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rageziv Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Cześć Wszystkim. Po prawie miesięcznych bojach z rejestracją, wreszcie mogę się przywitać i przyswajać wiedzę niedostępną bez rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg91 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witam Kompletując zestaw do pierwszej w życiu korekty trafiłem tutaj i chyba zostanę na dłużej Pozdrawiam Grzesiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winu Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitcz Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam, Rafal z Warszawy z tej strony. Swoją przygodę z detailingiem zaczynam od swierzo zakupionego Opla Vectra z 2008. Miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beemkasz Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam. Jestem Daniel i jestem z okolic Piotrkowa tryb. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMIELSON Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Witam maniaków. Jestem obserwatorem, czas na więcej. Audi A6c4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nelek Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Siemanko, melduję się ze swoją Audi A4 B6, pełen zapału do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukshine Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam Jestem tutaj nowy na forum lecz mam spore doswiadczenie w kosmetyce aut Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielcaaar Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam! Mam nadzieję, że z WAszą wiedzą dobrze zadbam o swoje mini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaneeks Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam, Moja Alfa Gt mam nadzieję, że będzie tylko piękniejsza po zaczerpnięciu wielu rad z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopytkowiec Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam Mam nadzieje ze zaczerpnę wielu przydatnych informacji od was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecq Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam wszystkich serdecznie, Jestem nowy i mam nadzieję, że wiele się tutaj nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Awariall Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam! Kamil z Puław. Dwa Passaty V6 jeden do jazdy drugi do czyszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubek Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam, forum czytam już sporo czasu, jednak teraz zdecydowałem się zarejestrować Powoli już działam ze swoją e36 323. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki530 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam wszystkim, na pokładzie Insignia czekająca na mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam wszystkich. Zarejestrowałem się na forum, ponieważ szukam pomocy i porad dotyczących pielęgnacji mojego lakieru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrakerSx Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juhas10 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Wreszcie udało się zalogować małe problemy z rejestracją Witam serdecznie Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avianka Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam serdecznie wszystkich. Mam nadzieję, że miło spędzimy wspólnie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuczyBuczy Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin12 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Dobry wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1988_88_88 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam wszystkich serdecznie. Forum sledze od dluzszego czasu, ale dopiero teraz natchnęło mnie aby sie zalogować, mam nadziej ze z wasza pomocą doprowadzę swoje 11 letnie BMW e39 do perfekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi