rafgix Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 witam serdecznie od dawna już przeglądam forum zarejestrowałem się rok temu i teraz przyszedł czas zeby aktywnie uczestniczyc w zyciu forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiggly Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Powitać Jak kolega wyżej już od jakiegoś czasu przeglądam forum i w końcu postanowiłem ten "związek" zalegalizować rejestrując się Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_G Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam. Od pewnego czasu śmigam srebrnym Galaxy MK3 i mam zamiar poprawić jego wygląd zewnętrzny i wewnętrzny dla jeszcze lepszego samopoczucia. Mam nadzieję, że forum dostarczy mi wiedzy na odpowiednim poziomie. Oczywiście najpierw zacznę od przestudiowania Waszych porad i doświadczeń, a w razie niejasności będę męczył pytaniami. Pozdrawiam, Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sea doo Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam wszystkich maniaków detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil93 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCapone88 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam wszystkich miło jest mi tu gościć już od dawna czytałem forum tematy. Postanowiłem że też chcę tu być i dlatego dziękuje za gościne. Bardzo lubie kosmetykę aut detaling sam bardzo dbam o auta i pomagam w tym innym . Mam nadzieje że wiele razy będziemy mogli na siebie wzajemnie liczyć. więc do usłyszenia w tematach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtek Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam wszystkich, To forum czytam od co najmniej roku. Teraz kupiłem kolejne auto, więc przyszła pora na dołączenie do ELITY dbających o auta. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mormaris Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam Forum czytane od dawna,wiedza moja rośnie,czas przejść na wyższy poziom detalingu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucaGda Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam Wszystkich! :-) Forum znam od dawna i czytałem je zawsze z dużym zainteresowaniem - taki stan rzeczy utrzymuje się do dzisiaj :-) Pozdrawiam! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek11251 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sk8rudex Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Siemka wszystkim! śledzę dłuższy czas wasze forum i przymierzam się do mechanicznej polerki dzięki wam.. Przepiękne są tu relacje Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfaseal Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szantis Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam @ll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grycu Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam Wszystkich ponownie. Kiedyś już tu byłem jako Mario, ale przez pół roku miałem przerwę. Dlatego zarejestrowałem się ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2202 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam Wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid60 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam wszystkich, bardzo ciekawe forum które zna odpowiedzi na wiele pytań ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyngso Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam Zarejestrowałem sie dość dawno ale nie witałem się, bo nie wiedziałem czy zostane "pozytywnie zakręcony" Teraz naprawiam ten błąd nie przywitania się. Witam serdecznie wszystkich. Pozdrov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GajowyGugala Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conda Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam wszystkich! Czasami umyję i nawoskuję trzy samochody (Yarisa, Focusa i Rav4) Planuję zakup polerki, dlatego chętnie skorzystam z tej kopalni wiedzy jaką tu zgromadziliście. pozdrawiam conda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasior10 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam wszystkich jestem poczatkującym w sprawach detalingu jestem na forum aby sie czegos nauczyc przeciez Wy macie w tym sporo doswiadczenia pozdrawiam i dzieki ze moge do Was dołaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labed2007 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Od zawsze poświęcałem dużo czasu na pielęgnację auta, teraz gdy kosmetyki dostępne w marketach przestały już mnie zadowalać, znalazłem forum kosmetyka aut i po kolejnych lekturach auto wygląda coraz lepiej . Zdecydowanie najlepsza strona tego typu w Polsce. Pozdrawiam, Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiodor1988 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi