corsz Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Witam was. Pojawiłem się tutaj bo wg mnie ładne auto to zadbane auto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4q Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Witam serdecznie wszystkich! Dzięki za kopalnię wiedzy, którą niewątpliwie jest to forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komoroś Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Witam! Mam na imię Paweł. Jestem z Olsztyna. Leci do mnie George od Poorboy'a i zaczynam zabawę z detalingiem, głównie wnętrz pojazdów. Zajmuję się handlem motocyklami, częściami oraz akcesoriami do nich. Samochód, którym obecnie się poruszam to Renault Twingo Cabrio. Jest mu potrzebna reanimacja. Mam nadzieje, że z waszą pomocą ruszy świetny projekt! Zapraszam ludzi z Olsztyna na pw. Może jakieś spotkanie? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan.jarzyna Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 witam wszytkich tych którym tak samo jak i mnie sprawia przyjemnosc robienie autom dobrze.. pozdro!! [ Dodano: 4 Wrzesień 2014, 16:46 ] 600!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi67 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Witam! Jestem z Ostródy od niedawna z kolegą uczymy się polerki w systemie 3M Chętnie poznamy kogoś z doświadczeniem z naszej okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitaj Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Witam, mam na imię Marcin i jestem z okolic Oławy a dokładnie z Domaniowia w dolnosląskim. Do mnie także leci George od Poorboy'a Może nie jestem jakimś zapalonym zboczeńcem czystości w samochodzie ale na pewno duuużo powyżej średniej bo zazwyczaj ludzie jak wchodzą do mojego auta to pada tekst: "wooow jak tu czysto" albo "aż szkoda wsiadać tak tu czysto" Poruszam się Seatem Toledo 1M w modnym ostatnio arabskim kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksec Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz, mieszkam w Radzyminie pod Warszawą. Niestety moje i30 stoi pod chmurką i od ostatniego czasu coraz bardziej pochłaniam wiedzę z forum, by odświeżyć swoje auto. Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich i liczę na każdą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERMIT_2014 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareve Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Witam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo555 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Witam wszystkich maniaków czystości swoich aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julek-Slawek Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Bardzo serdecznie witam. Jetem pod wrażeniem wiedzy... Gratuluję wszystkim własnych ,,blasków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookaty Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Cześć, jestem Łukasz i mam 32 lata. Kupiłem niedawno odkurzacz piorący i powoli poszerzam swoją wiedzę na temat czyszczenia wnętrz samochodów. Może kiedyś i ja posłużę komuś dobrą radą Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takisobie Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Witam Znalazłem się tu przypadkowo, klikając w jakiś odnośnik dotyczący regeneracji lamp ale ciesze się, że tutaj trafiłem, bo bardzo lubię pracować przy swoim aucie testując nowe wynalazki, a to forum to taka moja skarbnica wiedzy Cześć wszystkim ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro15 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekn12 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 witam wszystkich:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_1987 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicolas Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 witam wszystkich i pozdrawiam z Krakowa pierwsze zakupy w shiningcar.pl zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki822 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Witam Pozdrowienia z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1993 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Witam wszystkich . Mam na imię Maciek. Zabawa wciągnęła mnie jakieś 2 lata temu i ciągle się rozkręca . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamson Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysior1984 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam Czas zakupić parę kosmetyków i zacząć bardziej dbać o swój samochód. Pozdrawiam z Gliwic Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamrado Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam, myślę że to czas aby bardziej na poważnie zająć się detailingiem stąd przybywam i mam nadzieję, że pozyskam tutaj wiele informacji . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawell1 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam, jestem Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin5 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam, nazywam sie Marcinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martii Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam, jestem Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi