kay Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. Dopiero zaczynam przygodę z car detalingiem , ale mam nadzieję , że z pomocą użytkowników nabędę sporej wiedzy w tej dziedzinie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas2 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxxx Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, mam nadzieję, że na tym forum będę mógł się dokształcić w profesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDonx Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam serdecznie, sporo czytałem a teraz powoli nadchodzi czas na zadawanie pytań . Pozdrawiam, Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiba Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Również wszystkich witam. Zacząłem interesować się sztuką detailingu i powoli kompletuję kosmetyki i akcesoria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal86lbn Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keller Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilsky Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarr17 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dzień dobry, czytam już długo forum, ale bez przywitania... czas się przywitać, bo czasami człowiek ma także chęć coś napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaptoR Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Również witam wszystkich. Forum czytuję od dawna, kosmetyków również nazbierałem już trochę, czas teraz coś napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IconEire Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 witam Lukasz z zielonej wyspy posiadam CC pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beem_e30 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam głownie opierałem sie srodkach z grupy 3M ,czas wkońcu to zmienić mam nadzieje ze zmiana wyjdzie tylko na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk59 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam wszystkich, mam nadzieję że dzięki temu forum dbanie o mój samochód będzie jeszcze bardziej profi. Pzdr Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peo Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Witam wszytskich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sweettt Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam Serdecznie z tej strony Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody3miasto Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam wszystkich serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam wszystkich! Tu marcello... Duży szacun za tą kopalnię wiedzy!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever86 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam forumowiczów. Forum czytuje już od dłuższego czasu, na kosmetyki wydałem kupe kasy i muszę powiedzieć jedno- to uzależnia Pozdrowienia z Lubelszczyzny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerryxpeciale Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam serdecznie, Liczę że to forum pozwoli mi jeszcze lepiej zadbać o mój samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheester85 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Witam wszystkich mysle ze lektura tego forum pomoze mi doskonalic moje hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drake1 Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Witam. Czytam sobie od jakiegoś czasu forum i pora na przywitanie się. Coś o detailingu wiem bo w Stanach polerowałem auta i pracowałem na wielu produktach. Obecnie testuję produkty popularne w Polsce i już jako hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtbfreak Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Witam. trafiłem na forum poszukując informacji o naprawach lakieru. Na wstępie widzę, że Tempo nie jest dobrym pomysłem;) mam nadzieję, że uzyskam pomoc nie tylko odnosnie lakieru samochodowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafels Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Witam. Poświęciłem już sporo godzin na czytanie forum. Czas zacząć pisać... Pozdrawiam1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi