Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Dopiero zaczynam przygodę z car detalingiem , ale mam nadzieję , że z pomocą użytkowników nabędę sporej wiedzy w tej dziedzinie

Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, mam nadzieję, że na tym forum będę mógł się dokształcić w profesji :)

Opublikowano

Dzień dobry, czytam już długo forum, ale bez przywitania... czas się przywitać, bo czasami człowiek ma także chęć coś napisać ;)

Opublikowano

Witam forumowiczów. Forum czytuje już od dłuższego czasu, na kosmetyki wydałem kupe kasy i muszę powiedzieć jedno- to uzależnia :D

Pozdrowienia z Lubelszczyzny!

Opublikowano

Witam. Czytam sobie od jakiegoś czasu forum i pora na przywitanie się. Coś o detailingu wiem bo w Stanach polerowałem auta i pracowałem na wielu produktach. Obecnie testuję produkty popularne w Polsce i już jako hobby.

Opublikowano

Witam. trafiłem na forum poszukując informacji o naprawach lakieru. Na wstępie widzę, że Tempo nie jest dobrym pomysłem;)

mam nadzieję, że uzyskam pomoc nie tylko odnosnie lakieru samochodowego.