matraxo Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam serdecznie. Nie dawno dołączyłem do społeczności forum. Jestem na etapie czytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agora Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayday145 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam wszystkich entuzjastów auto detailingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam wszystkich napaleńców blasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marstyle Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arson Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam. Mam to forum na oku już kilka lat, więc wypadało się zarejestrować. Pozdrawiam. A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachu Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Czołem Forumowicze! Mam nadzieję, że przy Waszej pomocy mój samochód odzyska blask sprzed 21 lat:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bukaj Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Cześć wszystkim , interesuje sie kosmetyka i mam nadzieje na zdobycie wielu informacji i porad Pozdrawiam!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech-u Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dziękuję koledze sum'owi za ściągnięcie mnie do tego elitarnego forum o piłowaniu pazurków samochodom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dnf Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów - zapisałem się aby znaleźć profesjonalne informacje na temat czyszczenia samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eszte Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. W końcu udało się zalogować Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darosxxl Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam, lubiacy czyscic swoje auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busaart Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam, Tu MIchał z Torunia, od dłuższego czasu interesuje się autokosmetyką. posiadam BMW 740d kolor antracyt - auto jest po polerce i teraz testuje róże woski oraz SAAB 9-5 srebrny (małżonki) tu zaczynam "zabawę" z autem pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sum Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam I mnie w końcu powiodła się rejestracja Pozdrawiam wszystkich. forum o piłowaniu pazurków samochodom Jak zwykle z humorem,tak trzymaj doktorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qstosz Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam, Mam nadzieję że mój mundek będzie lśnił jak nowy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludojad Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam wszystkich! Właściciel BMW e39 z silnikiem m52 w kolorze fjordgrau 310 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haroldzik Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów, pozdrowienia dla posiadaczy czarnych samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madas87 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Siema, siema, mam nadzieję, że dzięki inf. z tego forum skóra w moim aucie odzyska blasku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 hejka wszystkim mam nadzieje ze niedługo będę mógł się pochwalić blaskiem swojego wozidełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiba Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam i ja. Póki co kompletuję kosmetyki ale mam nadzieję, że na forum uzyskam trochę porad typu "co, jak, kiedy i jak długo" i moja octavia zabłyszczy Pozdrawiam, Filip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcela1990 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wittam serdecznie wszystkich Mam nadzieje że dzieki forum będę mogła jeszcze lepiej dbać o samochody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu1982 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam wszystkich - mam na imie Grzegorz i mieszkam w Sieradzu Moja pasja to Car Audio - zapraszam do podyskutowania na PW badz w tematach oraz kosmetyka aut choc to chyba ja bede o to drogie pytal gdyz jestem poczatkujacy ale z czasem bedziemy wymieniac sie doswiadczeniami. Zapominam o polskich znakach wiec nie miejscie mi tego za zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam620 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam, Na forum jestem od dawna, lecz przyglądałem się tylko pracy użytkowników. Od lutego posiadam prawo jazdy i teraz męczę Berlingo z 2002 roku. Na razie podstawowe rzeczy, ale dzięki temu forum wiem jakie środki zastosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi