SaulGoodman Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Cześć Chciałem podziękować za przyjecie mnie do grona pasjonatów. Mam nadzieję że wiele nauczę się z tego forum i nabytą wiedzą wdrążę w codzienność. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosin80 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek wro Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Witam wszystkich maniaków błyszczących furek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafak Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Witam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1116 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsx22 Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Piona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virllix Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inborn Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Witam wszystkich, cieszę się że tu trafiłem bo pozwoli mi to zgłębić tajniki tego jak dbać o swoje i nie tylko auto. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_88 Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Witam moi mili! Na imię mi Andrzej i mam symboliczną jeszcze 19 z przodu Jestem z okolic Biłgoraja Kosmetyką interesuję się od niedawna. Gromadzę kosmetyki oraz potrzebne rzeczy do pracy przy aucie... Małymi kroczkami... Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekrk Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niron Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Zadałem już kilka pytań a się nie przywitałem ! A więc witam wszystkich. Powoli zaczynam wczytywać się w forum oraz staram się zrozumieć wszystkie skróty i techniki. Pacjentem do działań jest Saab 9-3 w kolorze steel gray metallic. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW83 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer010 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Witajcie, długo obserwowałem tematy i śledziłem różne projekty aby zasięgnąć wiedzy odnośnie detalingu Początkowo ktoś ze znajomych wysłał mi link do projektu Justyny i jej "Tolka" co mnie bardzo zainspirowało. Póki co zbieram kosmetyki, a moje auto to BMW E46 318I z 98r. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1388 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 witam wszystkich !:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej25 Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Cześć i Czołem !!! Zaczynam na poważnie przygodę z kosmetyką aut,także to forum jest dla mnie jak encyklopedia Pozdrawiam. Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek9980 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 dzięki temu forum jeżdże autem, które jest naprawde czyste pozdrawiam, Michał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-zon Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Cześć! Mam na imię Maciek i od pewnego czasu czytam sobie forum i powoli zaczynam przygodę z dbaniem o wygląd samochodu. Mam nadzieję, że za parę lat, gdy uda mi się zostać "forumowym guru", to mniej doświadczeni użytkownicy trafią na ten post, próbując się dowiedzieć jak zaczynałem ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quit Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQUARTZ Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam Reprezentuję producenta nowej generacji tytanowych powłok ochronnych 9h Zapraszam na naszą stronę. Pozdrawiam Lesław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venomGD Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 AQUARTZ, kolego popraw stronkę bo masz takie głupoty popisane, że ktoś kto się chociaż troszeczkę zna to oleje temat. Biel tytanowa to nie nano tytan bo tak można odebrać Opracowana w technologii NANO na bazie TYTANU . Baza to baza i tyle czyli albo woda albo rozpuszczalnik. Biel tytanowa jak i silikon to są bardziej additives czyli dodatki. Chyba że w Waszym przypadku silikon odpowiada za substancję błonotwórczą bazowałem na msdsach http://aquartz.co/web/doc/msds_titanium_v2.pdf Macie produkty rozpuszczalnikowe ? Czy tylko emulsje tak jak titanium ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu88 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Witam, forum pomoglo mi przygotowac sie do zakupu pierwszego zestawu kosmetykow, wyboru sprzetu oraz zdobyc niezbedne informacje do przeprowadzenia korekty lakieru w profesjonalny sposob. Narazie uczylem sie na swoim aucie (Fiesta 2010 squeeze metalic - limonkowy) i wyszlo zadowalajaco. Postaram sie wykonac fotorelacje z przyszlych prac nad autami z bardziej zajechanymi lakierami. pozdrawiam Jahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemcio Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam wszystkich. 8-my miesiąc czytam wiec moze coś by wypadało napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_w88 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codizan Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 WIATAM DZIEKUJE ZA POMOC czytam od 9 miesiecy czas zaczac cos tworzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolina Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam, planuje zacząc przygode z detalingiem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi