crovax Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam wszystkich użytkowników. Na forum zaglądam od dłuższego czasu czerpiąc zawartą tu wiedzę pełnymi garściami. Chciałbym, przy Waszej pomocy, przekuć tą wiedzę w umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--Mariusz-- Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemy Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam wszystkich, jestem świeżakiem i mam nadzieję nauczyć się tu trochę o kosmetyce samochodowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_radom Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
companiero Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ihomen Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Dzień dobry wszystkim, na forum zaglądałem już wcześniej aby podziwiać efekty pracy innych (wciąż tkwi w mojej pamięci kompleksowe odnawianie starszej s600 ). W końcu i ja nabyłem auto i sam rozpocznę przygodę dopieszczania go jak koledzy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo513 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam! Choć motoryzacją interesuję się od dziecka, na forum trafiłem przypadkiem. Jeden ze znajomych podesłał mi link zdjęć z korekty lakieru MB W124. Byłem w szoku efektami jakie zobaczyłem. Jako żółtodziób dbałem o auta jak tylko mogłem, zdarzały się polerowania pastą tempo... Forum śledzę od jakiegoś czasu i jestem w trakcie kompletowania środków/narzędzi. Póki co na zaznajomienie się z polerowaniem zdecydowałem się na polerkę firmy K2. Liczę na pomoc w uzupełnianiu braków wiedzy/technik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel-arglass Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam tak jak kolega wyżej przybylski tu by otrzymać od Was wiedzę jak zadbać o swoje auto . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///Arczi Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam trafiłem na forum już dawno ale ostatnimi czasy dużo bardziej mnie temat kosmetyki aut zainteresował i mam nadzieje pogłębić swoją wiedzę w tym temacie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
some Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Cześć jestem nowy jak widać znalazłem się tu po to aby dowiedzieć się dużo i ciekawych rzeczy o detalu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croochy Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Witajcie U mnie to trochę paradoks, auto które używam w błocie, następnego dnia ma być wypucowane. Mam nadzieję, że dowiem się tutaj nowych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek222 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam i pozdrawiam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr83 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Witam wszystkich. Zarejestrowałem się tutaj na forum aby otrzymać kilka porad i dowiedzieć się jak dbać o auto i motocykl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domenik Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Cześć wszystkim. Forum przeglądam już od dłuższego czasu i pomogło mi ono przy wyborze paru kosmetyków. Mam nadzieję, że na rejestracji tylko skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchabzz Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 witam i pozdrawiam z uk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Witajcie! Na forum zarejestrowałem się już dawno, ale teraz potrzebuję zadać pytanie - stąd przywitanie Pozdrowienia dla Was wszystkich! Barnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindtm Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek860824 Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam Wszystkich użytkowników i biorę się za czytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krizzo Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Witam, otwieram ze znajomym komis samochodowy, także nie do ukrycia jest fakt iż moje pucowanie samochodu trzeba wziąć na level wyżej. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJa Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam wszystkich automaniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virllix Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam Wszystkich. Na forum trafiłem przypadkiem ale znalazłem bardzo dużo ciekawych informacji, część z nich mam zamiar wykorzystać amatorsko przy swoim aucie Pozdrawiam Wszystkich automaniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 W koncu jakos udalo mi sie tu zarejstrowac co proste nie bylo Od dawna raczej amatorsko i przy uzyciu bardziej budzetowych produktow eksperymentuje przy moim autku,teraz dzieki wam pragne bardziej zglebic tajemnice detailing czy jak to sie zwie Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudyhonda Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoru Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi