Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Witajcie wszyscy :)

Właśnie rozpoczynam swoją przygodę z detalingiem :) Moje ukochane auto to w 100% oryginalny MINI Cooper R50 rocznik 2002 w wersji Chilli :D

Opublikowano

Witam serdecznie. Tomek - Poznań, tak mnie naszło na większe dbanie o autko to wbiłem na to forum :) pozdrawiam

Opublikowano

WITAM

jestem przedstawicielem AQUARTZ - koreańska firma HI-TECH.

Zapraszam na stronę www.aquartz.pl - zakładka współpraca.

NOWA FIRMA na polskim rynku , stara na świcie - sprawdzone produkty , dzisiaj promocyjne ceny w związku z debiutem na polskim rynku, a ponieważ zaczynamy - duże możliwości współpracy.

Zapraszam również zainteresowanych darmowymi zestawami z powłoką 9H - do przetestowania, ale pod jednym warunkiem - udział w promocji ( szczegóły do uzgodnienia)

Opublikowano

siemanko tutaj Bartek. Zainteresowałem się detailingiem od kiedy kupiłem swoją audi a6. Wciągnęło mnie to i szybko nie wyciągnie.

Opublikowano

Witam :) Po długim czasie używania myjek bezdotykowych, trzeba w końcu by było auto porządnie umyć :).

Opublikowano

Witam.

Fashion Car Studio - to pierwszy na Podkarpaciu profesjonalny salon pielęgnacji pojazdów.

Posiadamy odpowiednie kwalifikacje i doświadczenie z zakresu wykonywania profesjonalnych usług kosmetyki pojazdów. Bazujemy na najlepszych środkach do pielęgnacji aut, które są uznawane przez najbardziej wymagających koneserów pięknego blasku.

Wkrótce będziecie mogli zobaczyć na forum część naszych realizacji i zapoznać się z ofertą naszej firmy.

Pozdrawiam serdecznie całe forum. :)