k_cyk Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Hej! Witajcie wszyscy Właśnie rozpoczynam swoją przygodę z detalingiem Moje ukochane auto to w 100% oryginalny MINI Cooper R50 rocznik 2002 w wersji Chilli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perelka Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Hej wszystkim. Miło mi dołączyć do Was:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkus93 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquater Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Czołem wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeDay Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t00m3q Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam serdecznie. Tomek - Poznań, tak mnie naszło na większe dbanie o autko to wbiłem na to forum pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radogost Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 WITAM jestem przedstawicielem AQUARTZ - koreańska firma HI-TECH. Zapraszam na stronę www.aquartz.pl - zakładka współpraca. NOWA FIRMA na polskim rynku , stara na świcie - sprawdzone produkty , dzisiaj promocyjne ceny w związku z debiutem na polskim rynku, a ponieważ zaczynamy - duże możliwości współpracy. Zapraszam również zainteresowanych darmowymi zestawami z powłoką 9H - do przetestowania, ale pod jednym warunkiem - udział w promocji ( szczegóły do uzgodnienia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiordek Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radogost Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam Po reinstalacji konta Tak na wszelki wypadek.... Lesław Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shure Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witamy wszystkich! Paweł & Skoda Fabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajek89 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Witam wszystkich miłośników czterech kółek i nie tylko Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Siemka Wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysi Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Cześć wszystkim, mam nadzieję, że pomożecie mi z moim małym problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupix Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Siemanko wszystkim czas zadbać o swoją furkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario88302 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witam wszystkich ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodd Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auto-wynajem Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witam wszystkich. Z forum korzystam już dłuższy czas. I nadszedł wreszcie czas by stać aktywnym użytkownikiem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deric Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Czas rozwiać pewne wątpliwości, więc witam się z wszystkimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBareX Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 siemanko tutaj Bartek. Zainteresowałem się detailingiem od kiedy kupiłem swoją audi a6. Wciągnęło mnie to i szybko nie wyciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motochemia Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Witam wszystkich maniaków zadbanych samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes123 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczoch Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Cześć wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleexpodk Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Hej! Witajcie wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitek Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam Po długim czasie używania myjek bezdotykowych, trzeba w końcu by było auto porządnie umyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FCS Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam. Fashion Car Studio - to pierwszy na Podkarpaciu profesjonalny salon pielęgnacji pojazdów. Posiadamy odpowiednie kwalifikacje i doświadczenie z zakresu wykonywania profesjonalnych usług kosmetyki pojazdów. Bazujemy na najlepszych środkach do pielęgnacji aut, które są uznawane przez najbardziej wymagających koneserów pięknego blasku. Wkrótce będziecie mogli zobaczyć na forum część naszych realizacji i zapoznać się z ofertą naszej firmy. Pozdrawiam serdecznie całe forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi