Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, przy zakupie nowego (no ok, nowszego bo 5letniego w porownaniu do poprzedniego 19latka) auta postanowilem na powazne zainteresowac sie detailingiem albo po prostu poprawnym dbaniem o swoja nowa zabawke :)

Poniewaz nie mialem do tej pory pojecia co jest dobre a co zle w swiecie samochodowych kosmetykow, dzisiaj przyjechala paczuszka z prawie pelnym zestawiem skomponowanym przez krd w temacie "Gotowe zestawy: <100pln <150pln <200pln <250pln" wiec mysle, ze teraz mozna konkretnie zaczac zabawe ;)

Opublikowano

Witam,

zajmuję się raczej amatorskim detailingiem. Robię to dla przyjemności, mam kolekcję kosmetyków samochodowych i co sobotę zajmuję się samochodami. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

witam wszystkich, w niedługim czasie mam zamiar zając się moim nowym nabytkiem i liczę na pomoc specjalistów, gdyż moja wiedza na temat "kosmetyki" jest 0, pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich, na forum trafiłem przypadkowo, zaciekawiła mnie zawartość forum, a jako że lubię dbać o swoje 4 kółka będę korzystał z forum pewnie często

Opublikowano

Witam serdecznie.

Dopiero zaczynam swoją przygodę z profesjonalną kosmetyką, ale mam nadzieje że szybko złapie jeszcze większego bakcyla do pielęgnacji auta.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Dopiero zaczynam przygodę z pielęgnacją aut, ale myślę że dzięki temu forum będzie mi dużo łatwiej zgłębić wszystkie tajniki :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Narazie czytałem ale mam zamiar się poudzielać :-) Działam na swoim samochodzie już jakiś czas i chce zgłebiać temat detailingu.

Pozdrawiam i licze na owocna współpracę

Opublikowano

Witam wszystkich użytkownikow forum

Chcialbym sie przedstawic jako nowy dystrybutor prodoktow marki AutoGlym na górnym śląsku. zapraszam wszystkich do aktywnej wspolpracy

Opublikowano

Witam!

Jestem nowym użytkownikiem tego forum, chciałbym zacząć hobbystycznie prace z pielęgnacją auta :) posiadam elektryczną polerke marki "Schmit Fuchs".

Mam nadzieje że szybko dowiem się nowych oraz potrzebnym prac dzięki którym autko będzie cały czas lśniło :):ad:

Opublikowano

Witam wszystkich,

forum przeglądam systematycznie od jakiegoś roku. Teoretycznie czuję się mocny :-] Obecnie jestem na etapie kolekcjonowania kosmetyków. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Bardzo dużo można się tu dowiedzieć o tym jak powinno się dbać o samochód, to skłoniło mnie do rejestracji.