colobot Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Miłego pielęgnowania życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteck Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam wszystkich, przy zakupie nowego (no ok, nowszego bo 5letniego w porownaniu do poprzedniego 19latka) auta postanowilem na powazne zainteresowac sie detailingiem albo po prostu poprawnym dbaniem o swoja nowa zabawke Poniewaz nie mialem do tej pory pojecia co jest dobre a co zle w swiecie samochodowych kosmetykow, dzisiaj przyjechala paczuszka z prawie pelnym zestawiem skomponowanym przez krd w temacie "Gotowe zestawy: <100pln <150pln <200pln <250pln" wiec mysle, ze teraz mozna konkretnie zaczac zabawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad4m3k Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam wszystkich Adam z Ostrowca Św. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leser92 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam Serdecznie Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woleksy Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Witam, zajmuję się raczej amatorskim detailingiem. Robię to dla przyjemności, mam kolekcję kosmetyków samochodowych i co sobotę zajmuję się samochodami. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voll-tas Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Siema, drę lakier czasem, czasem piorę. Czytam, uczę się, a nawet się jaram- jak z chrypka robi się złotko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motochemia Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam serdecznie wszystkich maniaków samochodowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackbox Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 witam wszystkich, w niedługim czasie mam zamiar zając się moim nowym nabytkiem i liczę na pomoc specjalistów, gdyż moja wiedza na temat "kosmetyki" jest 0, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabrys090 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam Wszystkich Dzisiaj trafiłem na Wasze forum i zaczynam zabawę Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picuś Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneer Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jubaczu Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam wszystkich, na forum trafiłem przypadkowo, zaciekawiła mnie zawartość forum, a jako że lubię dbać o swoje 4 kółka będę korzystał z forum pewnie często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtomash Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Chciałbym powitać wszystkich tutaj zgromadzonych. Panie i Panowie, miło mi być tutaj razem z Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debero Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam wszystkich , jestem początkujący w temacie kosmetyki aut ale za to pełny chęci do pracy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavkoe30 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam serdecznie. Dopiero zaczynam swoją przygodę z profesjonalną kosmetyką, ale mam nadzieje że szybko złapie jeszcze większego bakcyla do pielęgnacji auta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ck76 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam Dopiero zaczynam przygodę z pielęgnacją aut, ale myślę że dzięki temu forum będzie mi dużo łatwiej zgłębić wszystkie tajniki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam Narazie czytałem ale mam zamiar się poudzielać :-) Działam na swoim samochodzie już jakiś czas i chce zgłebiać temat detailingu. Pozdrawiam i licze na owocna współpracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azp Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam wszystkich na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechalm Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam rowniez wszystkich:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChemiCars Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam wszystkich użytkownikow forum Chcialbym sie przedstawic jako nowy dystrybutor prodoktow marki AutoGlym na górnym śląsku. zapraszam wszystkich do aktywnej wspolpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b1std Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Hej czyściuchy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczy_kox Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam! Jestem nowym użytkownikiem tego forum, chciałbym zacząć hobbystycznie prace z pielęgnacją auta posiadam elektryczną polerke marki "Schmit Fuchs". Mam nadzieje że szybko dowiem się nowych oraz potrzebnym prac dzięki którym autko będzie cały czas lśniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mejzik Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam wszystkich, forum przeglądam systematycznie od jakiegoś roku. Teoretycznie czuję się mocny Obecnie jestem na etapie kolekcjonowania kosmetyków. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darven Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Bardzo dużo można się tu dowiedzieć o tym jak powinno się dbać o samochód, to skłoniło mnie do rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnelllo8 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam Jestem z krk - pacjent to toledo II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi