ogonitto Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam wszystkich! Od pół roku jestem posiadaczem nowego auta Vw Tiguan, więc czas zająć się jego pielęgnacją by posłużył jak najdłużej. Jestem pewien że dzięki waszej fachowej pomocy i informacjom zawartym na tym forum będzie to sama przyjemność. Pozdrawiam!
biedronek666 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2014 Siemano Postanowiłem że oprócz sprawnie jeżdżącego auta przydałoby się żeby autko też dobrze się prezentowało stąd też znalazłem się na tym forum, mam nadzieje że znajdę tu wszystko co potrzeba. Pozdro dla forumowiczów
gonzo2804 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam wszystkich serdecznie. Czytam informacje na tym forum już jakiś czas i muszę przyznać że coraz bardziej zaczynam dostrzegać że wydawało mi się że dbam o swoje auto. Mam nadzieje że poznam tu wielu doświadczonych ludzi od których dużo się nauczę.
krakers Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam wszystkich.Mam na imię Karol i chciałbym się coś nauczyć z waszego forum ponieważ detaling sprawia mi mega frajdę.Pozdrawiam.
michal8844 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam wszystkich Czytam forum już od jakiegoś czasu i bardzo mnie wciągnęła tematyka detailingu.
esco Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam wszystkich! Po przeczytaniu kilku tematów i ochłonięciu od nadmiaru informacji postanowiłem się zarejestrować oraz przywitać! Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo potrzebnych informacji! Pozdrawiam! esco
bald Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam, mam w planie przywrócenie blasku mojej furce i myślę że trafiłem na dobre forum. pozdro
Arkadius3 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Witam wszystkich Mam nadzieje że niedługo ale stopniowo będę wam przedstawiać moje auto jak będzie ogarnięte. Vel Satisa chyba na forum nie macie
wronezz Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam wszystkich forumowiczów , mam nadzieję że porady będą praktyczne i pomogą mi przy wielu wyborach. pozdrawiam Wronezz
.PiotrekW. Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam serdecznie wszystkich, niedawno natknąłem się na to forum szukając opisów kosmetyków samochodowych, dlatego logowanie i chęć dopieszczenia swoich autek samodzielnie oczywiście z waszą radą, pozdrawaim
mateuszk Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam wszystkich czytam od paru dni i oglądam wasze autka. Powiem jedynie tyle - Cudnie to wygląda.
RalfPi Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam, kolega Łukasz zaprosił mnie na to forum, także z tego miejsca pozdrowienia dla Niego. Nie zajmuje się specjalnie kosmetyką aut, ale lubię jak Lancer błyszczy się jak psu morda po kolacji
Jelex Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam serdecznie, jestem początkującym detailerem amatorem
KWAN Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Witam, w końcu po 2 latach obserwacji forum dokonałem rejestracji ;-) Pozdro
tomekh7 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2014 Witam wszystkich użytkowników forum
Rekomendowane odpowiedzi