bociek25 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 witam zaczynam dopiero swoja zabawę w te klocki i liczę na waszą pomoc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cass123 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam Mam na imię Karol i Jestem nowy na forum praz całkiem zielony w te sprawy, lecz po przejrzeniu co niektórych tematów myślę że sporo się nauczę od was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabiello Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusek26 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano007 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mexim Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam wszystich na forum. Działam w auto detailingu 4 rok i w koncu czas sie tutaj pokazać , wrzucic foto relacje i zdobywać wiedzę. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fili_P Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Lamerskie Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shine4car Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witamy serdecznie wszystkich użytkowników forum. Shine4car.pl to sklep internetowy z kosmetykami i akcesoriami do car detailingu. Posiadamy w swojej ofercie wyselekcjonowany asortyment takich producentów jak Chemical Guys, Smart Wax, Meguiar's, Car Pro, Mothers, Rupes, Autobrite, Diamondbrite, Gliptone i nasza oferta stale się rozszerza - już wkrótce nowe marki. Zachęcamy do zapoznania się z asortymentem naszego sklepu. Pozdrawiamy serdecznie Zespół Shine4car. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikeman1 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam wszytskich!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord1971 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam wszystkich serdecznie w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxG Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam! Bardzo miło mi być oficjalnie na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrAR Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam wszystkich serdecznie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matste Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Siemano , Właśnie zaczynam przygodę z czyszczeniem i pielęgnacją samochodów , mam nadzieję że sporo się od was dowiem( forumowiczów ) i z czasem będziemy się wymieniać cennymi informacjami oraz nowinkami Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.z Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam serdecznie, pozdrawiam z Krakowa. mysle ze zagoszcze tutaj na dobre. jak na razie bede czytał, dowiadywał sie, korzystał z Waszej pomocy, uczyl sie teorii. praktyki sie boje ze cos zepsuje. jak na razie. a potem moze sam zaczne pielegnowac swoj samochod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihaus Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam wszystkich, od dłuższego czasu obserwuję forum przez co zainteresowałem się auto detallingiem. Myślę, że w niedługim czasie pokażę wam efekty moich pierwszych prac kosmetycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royal_Pads Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam wszystkich serdecznie! Reprezentuję firmę Royal Pads, marka ta zajmuję się produkcją akcesoriów do CarDetailingu, w swojej bazie produktów mamy takie akcesoria jak aplikatory do wosku, aplikatory ścierne, aplikatory z mikrofibry, pady polerskie. Zapraszam na nasz funpage na facebooku (facebook.com/RoyalPads) oraz instagramie (royal_pads). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidmk Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witajcie, Na początek należało by się przywitać Nazywam się Michał i od dłuższego czasu czytam forum regularnie. Mam Scenica z 2007 roku w kolorze srebrnym i to o jego wygląd chciałem zadbać Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magoor Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grz3siek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam serdecznie Zaglądam na forum od momentu zakupu samochodu, do tej pory jako niezarejestrowany użytkownik. Postanowiłem się zarejestrować i chłonąć wiedzę. Mam nadzieję, że od tej pory będę lepiej dbał o samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael26 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komandos Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam wszystkich od 2 dni pracuje w firmie dostarczajacej Tesle wiec musze sie czegos nauczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reksio-byda Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrCoconut Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Cześć, jestem na forum bo zainteresował mnie car detailing, chciałbym popróbować na Maździe 323F z '01 i Mercu W211 z '03. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAAlexxx Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam forumowiczów, mam nadzieję, że czegoś się przy was nauczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogsall Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi