Tygrys Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Witam wszystkich Mam nadzieję że forum pomoże w pielęgnacji mojego auta, oraz również w dzieleniu się doświadczeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ask Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 witam wszystkich. Od jakiegoś czasu przeglądam forum dowiadując się nowych rzeczy - jestem na etapie kompletowania kosmetyków i sprzętu na potrzeby własne. Dzięki forumowym poradom mam nadzieję zbliżyć się do Waszych efektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozi778 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BooMBaRusH Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Cześć, mam na imię Jakub. Oczekuję właśnie na moje pierwsze nowe autko ( prosto z salonu ) Prawdopodobnie będzie w przyszłym tygodniu. Jako że troszkę mnie ono kosztowało, to chciałbym o nie zadbać. Myślę że to forum będzie bardzo przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misterti Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam Wszystkich forumowiczów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian15 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam [ Dodano: 13 Czerwiec 2014, 20:35 ] Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antinet Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek6622 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Hej wszystkim, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwms Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegła Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarrus88 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Cześć. Mam na imię Jarek i wlasnie zabieram sie za kompletowanie swojego pierwszego zestawu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harold Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Hellooooooł Harold z tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shella DM Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam wszystkich, w akcie ur. widnieje Łukasz więc tak mam na imię , mam nadzieje że z Waszą pomocą moje auto będzie o wiele lepiej się prezentować niż dotychczas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Colourlock Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam Wszystkich! Nazywam się Marek. Pracuje w firmie Colourlock od 2011 roku. Teraz również ja będę pomagał Wam w kwestiach związanych z waszymi tapicerkami skórzanymi. W razie problemów ze skórą zachęcam do pisania w odpowiednich wątkach lub na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anperis Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Cześć. Nazywam się Mariusz, zaczynam amatorsko przygodę z kosmetyką samochodową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greghoryy Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skleja Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Cześć. Na forum zarejestrowałem się dopiero teraz, ale od jakiegoś już czasu korzystam już z zasobów zgromadzonej na nim wiedzy dzięki udostępnionym tematom. Mam nadzieję, że szerszy dostęp do forum pozwoli mi poszerzyć swoją wiedzę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo.see Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Pozdrawiam z Augustowa. Pomału będę zabierał się za polerowanie mojego Accorda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exantuss Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam serdecznie, mam nadzieję że wiele się od was nauczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonies Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 dobry dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczur88 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01dav Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lampart Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam wszystkich fanów detailingu. Mam na imię Marcin, jestem z Wrocka, fan motoryzacji, tuningu (ale tego z klasą) i detailingu. Postanowiłem w końcu zarejestrować konto i aktywnie uczestniczyć w życiu forum, a nie tylko czytać Obecnie robię ciekawy projekt - auto Opel Signum - 50/50 Pół auta nie ruszane (auto stało 4 lata pod chmurką nieużywane), a drugie pół będzie cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x4o Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 witam wszystkich ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi