pikus Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 część wszystkim zajawkowiczom Małe co nieco już liznąłem, ale pora się zalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wombat Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam wszystkich entuzjastów czystych samochodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvio Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam Wszystkich ) Bardzo ciekawe forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perfekt Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam Wszystkich [ Dodano: 29 Maj 2014, 15:03 ] https://www.facebook.com/profile.php?id ... ef=tn_tnmn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limek Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam wszystkich:) Mam na imię Kamil i gratuluję super forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi180 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 witam brygadę zapalonych "pielęgnatorów" swoich maszyn:D gratuluję forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman79 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam, swoją przygodę z detailingiem rozpocząłem jakiś miesiac temu ale wciągnąłem się niesamowicie mam nadzieje, że pobyt tutaj pozwoli mi zgłębić tajniki wiedzy tajemnej o czarowaniu czterech kółek. Na co dzień jeżdżę hondą civic w kolorze srebrnym. Pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychPiast Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam wszystkich, również załapałem bakcyla, mam nadzieję że na długo. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goblin Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam Wszystkich mających takie samo podejście do czystości samochodu jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k@rto Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalWRK Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Witam serdecznie Od czasu do czasu zaglądam tutaj ale teraz nadszedł czas rejestracji bo mam pytanko ważne. Jednak nie mogę nic napisać nie mam uprawnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EUROGRAD Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Witam wszystkich, jestem na tym forum z polecenia mojego klienta, myśle że będzie to źródło ciekawych informacji dotyczących detailingu. Zajmuję się usuwaniem wgnieceń bez lakierowania. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteks Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Witam Wszystkich Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midqard Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Witam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sky69 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam. Na forum trafem szukając informacji jak dbać o moje wozidło. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostrylok Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam wszystkich Ciesze się że znalazłem takie miejsce gdzie można poczytać podzielić się wiedzą odnośnie dealing`u poświecić parę chwil na dyskusje oraz recenzje środków. Czytam i widzę ze tu ludzie się rozumieją (w większości) bo wśród moich znajomych maja mnie za czubka ze 5-6h myje auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1819 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Siema, mam nadzieję, żę dzięki temu forum, będę mógł doprowadzić swojego gofra do perfekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzywrocBlask Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam wszystkich !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny07z Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam, już od jakiegoś czasu znam i czytam to forum, postanowiłem się wreszcie zarejestrować. Wierzę, że razem jesteśmy w stanie jeszcze bardziej przyczynić się do "odpicowania" mojej bryki;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matey23 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam wszystkich forumowiczów i szczególnie wrocławian :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miś Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam wszystkich Mam nadzieję, że pomożecie mi utrzymać nienaganny wygląd mojego woła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieludolfs Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem początkujący jeżeli chodzi o kosmetykę samochodową i mam nadzieję, że dzięki Waszym poradom uda mi się złapać trochę wiedzy na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoo Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Witam wszystkich fanów detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam wszystkich! Na forum trafilem przez przypadek, szukajac informacji na temat woskowania auta. Po przestudiowaniu multum literatury postanowilem sie zarejestrowac no i... dzialam . Pierwszy zestaw kosmetykow juz jest i stale sie powieksza! Oczywiscie, za mna rowniez pierwsza praca. Docelowo po zdobyciu wiekszej wiedzy, podejme proby polerki. Od razu dziekuje wszystkim za ogrom wiedzy, ktorym jest forum samym w sobie, oraz za zarazenie mnie detailingiem . Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek.markowski Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ahoj!Cześć i czołem! Jarek się kłania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi