Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, swoją przygodę z detailingiem rozpocząłem jakiś miesiac temu ale wciągnąłem się niesamowicie :) mam nadzieje, że pobyt tutaj pozwoli mi zgłębić tajniki wiedzy tajemnej o czarowaniu czterech kółek. Na co dzień jeżdżę hondą civic w kolorze srebrnym. Pozdrawiam Wszystkich i każdego z osobna . :ad:

Opublikowano

Witam serdecznie

Od czasu do czasu zaglądam tutaj ale teraz nadszedł czas rejestracji bo mam pytanko ważne. Jednak nie mogę nic napisać nie mam uprawnień

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem na tym forum z polecenia mojego klienta, myśle że będzie to źródło ciekawych informacji dotyczących detailingu.

Zajmuję się usuwaniem wgnieceń bez lakierowania.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich ;)

Ciesze się że znalazłem takie miejsce gdzie można poczytać podzielić się wiedzą odnośnie dealing`u poświecić parę chwil na dyskusje oraz recenzje środków.

Czytam i widzę ze tu ludzie się rozumieją (w większości) bo wśród moich znajomych maja mnie za czubka ze 5-6h myje auto :wallbash::ad:

Opublikowano

Witam,

już od jakiegoś czasu znam i czytam to forum, postanowiłem się wreszcie zarejestrować. Wierzę, że razem jesteśmy w stanie jeszcze bardziej przyczynić się do "odpicowania" mojej bryki;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich :D

Mam nadzieję, że pomożecie mi utrzymać nienaganny wygląd mojego woła :song:

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów! Jestem początkujący jeżeli chodzi o kosmetykę samochodową i mam nadzieję, że dzięki Waszym poradom uda mi się złapać trochę wiedzy na ten temat :)

Opublikowano

Witam wszystkich!

Na forum trafilem przez przypadek, szukajac informacji na temat woskowania auta. Po przestudiowaniu multum literatury postanowilem sie zarejestrowac no i... dzialam :). Pierwszy zestaw kosmetykow juz jest i stale sie powieksza! Oczywiscie, za mna rowniez pierwsza praca. Docelowo po zdobyciu wiekszej wiedzy, podejme proby polerki.

Od razu dziekuje wszystkim za ogrom wiedzy, ktorym jest forum samym w sobie, oraz za zarazenie mnie detailingiem :).

Pozdrawiam!