exeresis Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Kultura nakazuje się najpierw przywitać, więc WITAM szanownych user'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmlody Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich maniakow detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dmochu Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Siemanko, zarejestrowałem się na forum, żeby dowiedzieć się czegoś ciekawego na temat dbania o czystość autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komzi Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witam Forum bardzo ciekawe, czytam już go od paru tygodni. W końcu nadeszła pora aby się przywitać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajzlerek Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witam..... ... i dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radex1978 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 witam wszystkich maniaków detailingu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giallorosso Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Witam serdecznie Przygodę z detailingiem zacząłem kilka miesięcy temu, codziennie staję się ciut mądrzejszy Z chęcią będę korzystał z rad bardziej doświadczonych jak również sam służył radą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwdragon Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abm Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 czesc wszystkim mam nadzieje ze zabiore sie wreszcie za swoje auto, bo ilosc informacji na tym foum jest chyba nie do ogarniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawrot Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Witam wszystkich to forum to skarbnica autodetailingu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek6111 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Witam wszystkich, mam nadzieje że znajdę tutaj wszystkie odpowiedzi na moje pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oracz Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam - Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertk Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Witam wszystkich, mimo że dopiero się zarejestrowałem, forum przeglądam od dłuższego czasu, naprawdę dużo się dowiedziałem na temat dbania o samochód i mam nadzieję tą wiedzę dalej pogłębiać. Pozdrawiam wszystkich, Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Witam wszystkich_Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dicappo Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeressnia Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Cześć, Od dłuższego czasu przeglądam forum i zbieram informacje jak właściwie dbać o auto. Teraz wreszcie pojawiły się warunki żeby zabrać się za moją gwiazdę w praktyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosql Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Po roku obecności postanowiłem się przywitać Więc witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icrew Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Witam wszystkich forumowiczow Krystian z Kołobrzegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Global-Clean Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlson Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gromoslaw Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 witam witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiocha7 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ja również wszystkich Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak200 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam ja także! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynBurzy Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Przygodę z detailingiem czas zacząć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANB Karol Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Przygodę z detailingiem czas zacząć! Witam Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi