danielddd Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janto Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 witam wszystkich takie forum to skarbnica wiedzy dla każdego miłośnika lśniących 4 kółek. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojti91zmc Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam wszystkich forumowiczów i miłośników cardetalingu!Wojtek z lubelskiego. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andoran Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam wszystkich detailingowców i całą resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lex Luthor Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam wszystkich detailerów w ten deszczowy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatryykkLKR Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kscibior11 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaKim Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Powitać mam na imię Kamil i sporo tematów już przeczytałem, bo mam zamiar zająć się lakierem na swoim Oplu, ale teraz by chcąc pisać posty trzeba się ładnie z Wami przywitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantomek Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Wita wszystkich formułowiczów Tomek z Wawy - zabieramy się za lekturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixm01 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Siema wszystkim Mateusz z okolic Lublina. Znajomy polecił mi to forum. Do odnowienia mam lakier na samochodzie i motocyklu. Mam nadzieję, że dowiem się sporo na różne tematy. Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubee Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Czesc, interesuje sie nieco pielegnacja samochodu, wiec postanowilem sie zarejestrowac rowniez na polskim forum. Jesli ktos wlada jezykiem niemieckim, to zapraszam na http://www.autopflegeforum.eu/ Jak na razie polerowalem swoje Auto recznie, za miesiac dwa trzeba bedzie kupic maszynke Kilka fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiekolk Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam wszystkich zapalonych detailingowców. Cieszę się, że mogłem dołączyć do Waszego grona. Car detailingiem interesuje się od 2 lat. Mam już małe doświadczenie z kosmetykami i ich stosowaniem. Chętnie podzielę się doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol80 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 witam wszystkich. Marcin z Łodzi. zaczynam dopiero tą zabawę i widzę ,że spora lektura przede mną. pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IroN_87 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam. Czytam forum od dłuższego czasu... Najwyższa pora założyć konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidmk Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witajcie, Nazywam się Michał trafiłem na to forum aby nauczyć się jak dbać o swoje autko, Grand Scenic 2007 rok. Szczerze nie spodziewałem się że mycie i dbanie o auto to odrębna dziedzina nauki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomconcept Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam wszystkich, mam na imie Tomek i wlasnie wynajalem pomieszczenia na myjnie w Berlinie, mam nadzieje na owocna wspolprace itd. Pozdrawiam Wszystkich i do zobaczenia na forum P.S. myjnia bedzie parowa + srodki do bezwodnego mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broower Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam serdecznie wszystkich pedantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtiq Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chicago7 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Cześć i czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbobi Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam Wszystkich. Czas zacząć zabawę. Byle tylko żona nie wyrzuciła mnie z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radol Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam Wszystkich Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draxos Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam wszystkich pomocnych ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas007 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam Wszystkich Forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qropatfa Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Witam wszystkich! Mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się zrobić moją Madzie 6 na bóstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 bonjour, powód rejestracji pewnie jak i u większości, czyli zmęczyć się nieco , a równocześnie z pełnym uzasadnieniem wypić zasłużonego bronka Mam nadzieję, że zagrzeję tu dłużej. pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi