KaKim Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam, mam na imię Kamil. Lubię mieć czyste auto i również wewnątrz, i myślałem, że tak mam, aż do odnalezienia tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostryziom Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam serdecznie z tej strony Ostry. Czytam, czytam, proboje i coraz bardziej wsiakam w temat Mam nadzieje ze doswiadczeni uzytkowincy pomoga a ja wkoncu uzyskam swoj wymarzony "szajn" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiool Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam szukam czegos i mam nadzieje, ze to tu znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoldierF1 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam forumowiczów Forum śledzę od dłuższego czasu, w końcu przyszedł czas by dołączyć oficjalnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropek007 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Cześć! Paweł z tej strony, młody "żbik", który może coś zacznie działać w sprawie tej całej kosmetyki samochodów Pożyjemy zobaczymy. Ps: bardzo ładne forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennym Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Cześć Wszystkim. KA odwiedzam już kilka lat. Do tej pory pod innym nickiem. Swietnie ze jest takie forum. Dużo się tutaj nauczyłem a moje auto obecnie wygląda znacznie lepiej niż 5-6 lat temu pozdrawiam, Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwayPB Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam, Szukalem i znalazlem konkretne forum!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak107 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam! Forum co prawda przeglądam już od roku ale oficjalnie jestem tu nowy Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawon Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam witam, czas zacząc przygodę od strony kosmetycznej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam wszystkich Forum przeglądam już od jakiegoś czasu, ale do tej pory jeszcze się nie przywitałem, co właśnie czynię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus200002 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam witam, zaczynam przygode z detailingiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzagan Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam, postanowiłem dołączyć do tego ciekawego forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skala Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 witam wszystkich, postanowiłem także dołączyć do forum. Próbuję coś zrobić z samochodem we własnym zakresie i to forum dopiero otwiera oczy na możliwości... Pozdrawiam z Bydgoszczy, Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
replay963 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam wszystkich, po wielu mękach z pielęgnacją auta postanowiłem że czas sie doedukować i czerpać przyjemnośćz efektów ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbi Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawkol Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rojass Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 witajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pokal1 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam Michał z Piły, oprócz pracy zasadniczej dorabiam sobie na praniu dywanów. Dorzucić chcę usługę prania i pielęgnacji aut stąd moje dołączenie do forum i mam nadzieję, że nie tylko będę uzyskiwał informacji ale może też coś wniosę od siebie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YushokU Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Witam, Michał z Końskich. W związku z kupnem nowego auta przez mojego tatę postanowiliśmy, że będziemy o niego nieco bardziej dbać lakierniczo niż o poprzednie auto, dlatego się tutaj zjawiłem. Pozdrawiam i z góry dziękuję za udzieloną pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil83 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 witam wszystkich jestem Kamil , zalogowałem się na forum by zasięgnąć języka na temat kosmetyki auta od najlepszych. Mam ochotę dopieścić profesjonalnie swoje autko pozdrawiam wszystkich ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekltk Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Cześć wszystkim. Na forum dołączyłem już jakiś czas temu, jednak do niedawna tylko zbierałem informacje. Teraz zamierzam też dodać coś od siebie. W końcu odłożyłem trochę kasy i poszło pierwsze zamówienie na kosmetyki od jednego z forumowych partnerów. Wczoraj doszła polerka, swój samochód już ruszyłem. Po znajomych myślę, że znajdę ok. 5-10 wozów żeby się pobawić. W planach jeszcze kupno jakieś odkurzacza piorącego po kosztach typu Philips Triathlon. Mam nadzieję, że jako początkujący mimo wszystko pokażę tutaj coś ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamax3 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Witam wszystkich, nazywam się Adam i jestem wielkim fanem motoryzacji. Zalogowałem się na forum, aby poszerzać swoją wiedzę w dziedzinie pielęgnacji automobilów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuras91 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Witam Tak jak kolega piotrekltk, na forum już trochę jestem, ale powstrzymywałem się od pisania, gdyż dzielnie przedzierałem się przez wszystkie tematy, w celu poszerzenia wiedzy. Został kupiony dosyć młody samochód, którym mam zamiar się zaopiekować bardziej niż, umyć i odkurzyć. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekbialy Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Cześć wam. Szukam kilku sposobów na utrzymanie mojego autka. Dopiero co kupiłem pierwsze pędzidełko , więc jestem zielony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek85 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Witam wszystkich forumowiczów Trafiłem tutaj bo chciałem zasięgnąć porady odnośnie kosmetyki mojego paska Pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi