matmixmix Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 witam wszyskich. orum super, prawdziwa kopalnia wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson1986 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Siemanko wszystkim pasjonatom jestem Łukasz i przyszedłem do was zeby uczyc sie doprowadzania auta do stanu pieknego pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam wszystkich. Przeczytałam wszystkie ostrzeżenia i trochę z lękiem tu wchodzę, ale żądza wiedzy jest silniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1122 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redbull99 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cofc Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam serdecznie wszystkich fanów autodetilingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi55 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Siema ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rodolfo11 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benik90 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Witam wszystkich Pierwszy raz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Witam wszystkich Forum jest niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Howgh! Pora najwyższa samemu zająć się błyszczącą powłoką mojego wozidełka OK, biorę się do czytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 No bierz homerciu, bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Witam. Mam nadzieję czegoś od Was się nauczyć z zakresu idealnego lakieru Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopel_95 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Witam, właśnie zaczynam swoją przygodę z detailingiem Mam nadzieję, że się czegoś naucze. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr L. Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Cześć, szukam odpowiedzi na moje pytania i widzę że dobrze trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dermicar Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 hello everyone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrus24 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam, Witam Wszystkich na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymono Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam wszystkich na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek66 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam wszystkich uczestników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi9666 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomhub Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek1 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 witam jestem nowym i poczatkujacym w tym temacie mama nadzieje ze zasiegne na tyle wiedzy aby samemu sie pobawic pozdr all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV73 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam wszystkich pasjonatów. Na razie chłonę wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manios Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dzień dobry Wszystkim Pochodzę z Gdańska, zabawą w detailing aut zajmuje się od dłuższego czasu i zaglądam do Was już od dawna, ale dziś postanowiłem dołączyć na stałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi