Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W koncu odnalazlem forum z ktorego bede mogl mam nadzieje czerpac interesujace i przydatne informacje. Zazwyczaj szukalem opini po calym necie. Zawsze uzywalem kosmetykow przynajmniej klasy sredniej i nie raz na myciu jednego auta osoowego schodzilo mi 4-6 godzin :). Pozdrawiam wszystkich dbajacyh o swoje autka :good:

Opublikowano

Witam serdecznie , pojawiłem się na tym forum gdyż lubię być na bieżąco we wszystkich nowinkach związanych z kosmetyką i pielęgnacją naszych aut , a zwłaszcza tych które pomagają i ułatwiają nam utrzymać w nich codziennie czystość . Jeszcze raz witam i pozdrawiam .

Opublikowano

Witam całą społeczność forum i nie tylko. Niebawem otwieram zakład a z forum czerpię jak najwięcej wiedzy książkowej" Pozdrawiam peac4all :)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie ;)

To mój pierwszy i mam nadzieję nie ostatni post na tym forum.

Postaram się czegoś od Was nauczyć ;)

Pozdrawiam, Michał.

Opublikowano

Witam wszystkich forowiczów:-) Od lat dbam o samochody kupując preparaty z "TESCO", chciałem się dowiedzieć troszeczkę więcej na temat innych preparatów z tzw. wyższej półki. Zobaczymy co z tego wyjdzie....pozdrawiam

Opublikowano

Witam ;)

Trafiłem tu zarażony i zachęcony przez kolegę z mojego Polo Klub Polska, gdyż mam parę tematów do dopieszczenia w moim autku oraz z czystej ludzkiej ciekawości czy są jakieś inne środki do dbania o auto niż te dostępne w marketach ;)

Pozdrawiam :-]

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów . Mam na imię Jakub i też mam bzika na punkcie dbania o auta

;)

Mam nadzieję że dużo się tutaj nauczę oraz że pomożecie mi jak fachowo zadbać o auto za co z góry ślicznie dziękuje :good:

Pozdrawiam wszystkich i miłego weekendu ( pewnie większość już czyści auta swoje )

Opublikowano

Witam Wszystkich

Już od dłuższego czasu interesuje i próbuje" zajmować się detailingiem, mam nadzieje że Wam udoskonalę swoje umiejętności.

Pozdr. :kox: