pudeleQ Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam, z tej strony Krzysiek, właściciel Vectry B Pozdrawiam kolege z VU, 2 posty wyżej
MichasKrk Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam. W koncu odnalazlem forum z ktorego bede mogl mam nadzieje czerpac interesujace i przydatne informacje. Zazwyczaj szukalem opini po calym necie. Zawsze uzywalem kosmetykow przynajmniej klasy sredniej i nie raz na myciu jednego auta osoowego schodzilo mi 4-6 godzin . Pozdrawiam wszystkich dbajacyh o swoje autka
zyga_wr Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam wszystkich lubiących czyste auta
Czyścioszek Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam serdecznie , pojawiłem się na tym forum gdyż lubię być na bieżąco we wszystkich nowinkach związanych z kosmetyką i pielęgnacją naszych aut , a zwłaszcza tych które pomagają i ułatwiają nam utrzymać w nich codziennie czystość . Jeszcze raz witam i pozdrawiam .
centrix Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam całą społeczność forum i nie tylko. Niebawem otwieram zakład a z forum czerpię jak najwięcej wiedzy książkowej" Pozdrawiam peac4all
FlapJack Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów
ucielo Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Myślę że tutaj mogę zacząć moją przygodę z ładnie wyglądającym autkiem.
czerech Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam serdecznie wszystkich użytkowników fora pozdrawiam czerech
balcerek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
tomaszko Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam, Nazywam się Tomek Dzięki poradom z forum spróbuję odnowić lakier w mojej Hondzie Civic 4 generacji
qwertymind Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie To mój pierwszy i mam nadzieję nie ostatni post na tym forum. Postaram się czegoś od Was nauczyć Pozdrawiam, Michał.
naster Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam! Chcę jeszcze bardziej zadbać o swoje auto, dlatego tu jestem
mamut85 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam wszystkich forowiczów:-) Od lat dbam o samochody kupując preparaty z "TESCO", chciałem się dowiedzieć troszeczkę więcej na temat innych preparatów z tzw. wyższej półki. Zobaczymy co z tego wyjdzie....pozdrawiam
MiSiEk-GDA Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam Trafiłem tu zarażony i zachęcony przez kolegę z mojego Polo Klub Polska, gdyż mam parę tematów do dopieszczenia w moim autku oraz z czystej ludzkiej ciekawości czy są jakieś inne środki do dbania o auto niż te dostępne w marketach Pozdrawiam
Jakub555 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów . Mam na imię Jakub i też mam bzika na punkcie dbania o auta Mam nadzieję że dużo się tutaj nauczę oraz że pomożecie mi jak fachowo zadbać o auto za co z góry ślicznie dziękuje Pozdrawiam wszystkich i miłego weekendu ( pewnie większość już czyści auta swoje )
MaDeJ_OnE Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie.
lepper Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 witam wszystkich jestem Pawel, od niedawna czytam forum ale musze przyzna ze jest tu sporo cennych rad i wskazowek.
malboro Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam Na dzień dobry zabił mnie słownik, ale postaram się to połapać Dziękuję za uwagę !! Pzdr.
mateuszK007 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 witam wszystkich forumowiczów Nazywam się Mateusz i jestem zielony , więc proszę o wyrozumiałość i pomoc.
michal_skc Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam Wszystkich Już od dłuższego czasu interesuje i próbuje" zajmować się detailingiem, mam nadzieje że Wam udoskonalę swoje umiejętności. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi