Bakus Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Z detailingem do tej pory miałem niewiele wspólnego, teraz trzeba doprowadzić do ładu czarny lakier w moim Sigu i należycie o niego zadbać. Wiedza zawarta na forum zdecydowanie będzie w tym pomocna. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emejcz Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ahoj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekf1 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Cześć, Zawsze dbam o to aby auto było czyste ale w końcu nadszedł czas aby zająć się tym bardziej profesjonalnie i w szerszym zakresie. Trochę "gratów" już zakupiłem wcześniej ale widzę że jeszcze trochę wydatków przede mną. Nie mniej jednak na pewno warto dbać o swoje auto bo wówczas jazda jest znaczenie przyjemniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushido Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam Uwielbiam czyscic moje autko , mam zamiar z wasza pomoca zaglebic sie w kosmetyce samochodowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluoor Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Po dwóch latach przeglądania forum, w końcu się zarejestrowałem. Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSteam Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Drugi rok zajmuję się detailingiem, a zaczynałem od mycia samochodów suchą parą Autodetailing wciąga jak chodzenie po bagnach Liczę na to, że będę mógł się od Was wiele nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam. Forum czytuję od nieco ponad roku, wiele zawartych w nim porad było bardzo użytecznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodek1974 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam szanowne grono fanów auto detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn80 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek_f Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Temat kosmetyki bardzo mnie wciągnął dlatego puki co będę się uczył na waszych błędach studiując forum, potem jeszcze na swoich i tak aż do perfekcji Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartos6 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Witam wszystkich : ) Czytam i stosuję się do rad tego forum od jakichś 2 lat Czas by zacząć się udzielać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naqes Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankafanka Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 WItam Do tej pory tylko czytałam, ale czas na rejestracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bduras Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam! Od dwóch lat czytam forum i próbuję zabrać się za autko no i w końcu przyszedł czas na wstąpienie do braci detailerowców Życzę dobrej pogody na majówkę! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanSnuja Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam. Przez przypadek, jakiś czas temu, trafiłem na to Forum i zachwyciłem się pracą, jaką forumowicze wykonują. Teraz czas zabrać się za swoje auto. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooby_ Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam, Czytam kupuje i sprawdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael89 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 siema wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xifedi Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Cześć, od ładnych paru tygodni czytam forum i jestem pod wrażeniem Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inteligencik Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów Mam na imię Paweł i powoli zbieram sprzęt do detailingu mam nadzieję że z pomocą tego forum poszerzę swoją wiedzę na temat środków jak również technik pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bykmark Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Cześć Wszystkim Jestem przekonany, że pomożecie wiedzą i praktyką przy dbaniu o mój samochód. Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukaszz Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 witam, jestem Łukasz właściciel ciemnosrebrnego Peugeota 206 (2004rok). Od najmłodszych lat uwielbiałem dbać o samochody najpierw rodziców teraz swój. Na początku używałem kosmetyków marketowych jednak teraz chciałbym poznać bardziej profesjonalne podejście oraz aby użyte środki przyniosły więcej korzyści niż szkód z góry dziękuję wszystkim użytkownikom forum za zamieszczone tutaj pomoce;) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mass Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Witam wszystkich serdecznie Od kiedy kupiłem swój drugi samochód postanowiłem "pobawić" się w poprawę wyglądu mojego samochodu. Dzięki Wam dowiedziałem się już wielu pomocnych rzeczy dotyczących dbania o nasze cztery kółka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomosiara Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem posiadaczem nowego samochodu i postanowiłem zainteresować się detalingiem na poważnie. Mam nadzieję, że z waszą pomocą nie będzie to trudne zadanie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjMatias Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam, mam nadzieje że poznam tutaj fajnych ludzi i dowiem się wielu ciekawych rzeczy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Strangelove Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Witam wszystkich serdecznie. Mam nadzieje dowiedzieć się dużo ciekawych rzeczy z forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi