Góra Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximgtf Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam z trójmiasta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witamy na forum Kosmetyka Aut. Witam się i pozdrawiam. Nie umiałem inaczej niż przez "cytuj" coś tutaj wpisać więc wybaczcie jeśli gafa. Mam na imię Mirek i już. "Mirek" było zajęte więc Johny. Polecił mi was mój znajomy twierdząc iż nabędę tutaj wiele cennych info na temat sztuki detailingu ... wreszcie się zdecydowałem. Mam swoje auto do zrobienia od podstaw. Będę na nim ćwiczył ... co wyjdzie ? Teraz będę czytał x 100 ... potem może będę pytał ... zobaczymy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamik306 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam Mam na imię Adam. Zajmuję się amatorsko- dla siebie auto-kosmetyką, a tu można znaleźć dużo informacji na ten temat. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa1982 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jestem że tak powiem młodziakiem w dziedzinie Auto Detailingu:) Kolega polecił mi to forum, że można się tu wiele dowiedzieć na temat technik oraz środków do Auto Detailingu. W chwili obecnej prowadzę myjnię samochodową, ale jednak nie daje ona takiej satysfakcji jak zapewne da dopieszczenie autka na cacy:) Więc Witam serdecznie raz jeszcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin3911 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam! Mam na imię Marcin. Uczę się w branży motoryzacyjnej i lubię dbać o samochody Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Allo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darx87 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam, z małym poślizgiem od czasu rejestracji ale się zaczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam Czytam już jakiś czas i ciągle za mało wiem:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marban Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich, Zaczynam sie bawić w to więc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Habera Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam wszystkich i wracam do przekopywania wiedzy, zakupów i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro_7 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailer45 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Świetne forum i masa przydatnych informacji jak zadbać o lakier w naszych autach. Jeszcze raz witam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartB89 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, Od jakiegoś czasu przeglądam forum i korzystam z porad oraz oświadczeń forumowiczów. Mam nadzieję że w przyszłości będę mógł podzielić się własnymi. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donqu92 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKam Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Cześć wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełMT Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielwro Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinas Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam wszystkich na forum. Zajmuję się tematyka detailingu i pracuję w branży od 2006 roku, cały czas rozwijając się i inspirując. Od dwóch lat prowadzę własną firmę w Wielkiej Brytanii dostarczającą mobilnie i stacjonarnie kosmetykę samochodową zwana Detailingiem.Na przestrzeni wielu lat doświadczeń, zorientowałem się, że muszę wyjść na przeciw różnym klientom, a jak wiadomo ludzie mają rózne oczekiwania,dlatego oferujemy również podstawowe usługi z zakresu mycia i czyszczenia pojazdów zwanym tutaj valetingiem. Oczywiście nacisk jest na Detailing. W perspektywie rozwoju firmy jest otwarcie punktu w Polsce, Warszawa lub Gdańsk. Zycze wszystkim miłośnikom i zapaleńcom Detailingu twórczych inspiracji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam czyściochów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fx510 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam. Od jakiegoś czasu zaglądam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek24_1986 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witam kolegów mam nadzieje ze sie tu wiele na uczę o detalingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg7 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam serdecznie! mam nadzieje że dzięki temu forum a raczej wiedzy tutaj posianej, moje auto będzie jak nowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit75 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi