kinikov Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Siamanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saszek5 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam wszystkich jestem Kamil mieszkam w Warszawie zaczynam przygodę z kosmetyka aut mam nadzieję , że dużo się u was nuczę a w przyszłości będę to stosował na swoich autach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajusek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam, wprawdzie minęło już trochę czasu od kiedy się zarejestrowałem na forum ale teraz chyba znajdę więcej czasu by poczytać co i owo. Przygodę z detailingiem zaczynam choć z zawodowym czyszczeniem trochę mam stycznosci bo posiadam firmę sprzątającą więc trochę o chemii wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZdrapka Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam serdecznie, zasiadam do lektury forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio9002 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam, czarna Alfa Romeo czeka na lepszą pogodę aby rozpocząć swój proces "pięknienia" Poczytam, poduczę się i może podzielę się wynikami pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nesill Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Hej zawitałem tutaj aby zaczerpnąć fachowej porady jak pozbyć się zapachu ropy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MenzernaPL Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Wesołych Świąt na dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polityk Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam, Jestem tu nowy i postaram się czerpać z wiedzy już zebranej Pracuję nad przywróceniem lakieru w aucie do rozsądnego stanu bo jest strasznie zaniedbany. Liczę na Waszą pomoc. Przy okazji Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizzabhoy Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atlasus Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam wszystkich serdecznie! Pozdrowienia z Włocławka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warg Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smirnoff07 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulajs328 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Siemka Wszystkim ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa_607 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Cześć wszystkim, Jak każdy (chyba) nowy na forum, chcę zdobyć wiedzę na temat detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodycom Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich Użytkowników owego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Cześć. Mam czarnego 307 i chciałbym żeby zawsze się błyszczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klodololo26 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witamy na forum Kosmetyka Aut. Czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rtin Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soillus Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bond Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fire45 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam z Opolszczyzny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niron Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam, dzień dobry. Niedawno kupiłem autko, tym razem to wymarzone, wyczekane. Po roku przeglądania ogłoszeń udało się sprowadzić auto w całkiem fajnym stanie ale... może być w jeszcze lepszym i mam nadzieję że pomożecie mi w tym Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aga Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi