gaskam Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Cześć, Zalogowałem się na forum. Pozdro600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InvisibleMan Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Cześć, Siemka Czyściośki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek_30 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam. Zabieram się do lektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju77 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dtekk Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Cześć i czołem. Wkraczam na forum jako zarejestrowany i, mam nadzieję, aktywny użytkownik. Już nie tylko jako cichy czytelnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luszeq Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam ze słonecznego podkarpacia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pryka20 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeznior Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dzieńdoberek Dzięki wykopowi poznałem tą stronę,siedzę czytam i podziwiam Wasze prace. Sam chcę zacząć zabawę z car detailingiem, aby doprowadzić moją skodzinkę do hmm... z pewnością nie stanu perfekcyjnego ale conajmniej bardzo dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Zambrów Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbalec Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam, dopiero zaczynam swoją przygodę z detailingiem, ale jest to zdecydowanie coś dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystof Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Homo sapiens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stark Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam, dopiero zaczynam zabawę z car detailingiem i mam nadzieje, że dowiem się wszystkiego co mi potrzebne. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida888 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitshi Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik-no1 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszZ Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam, Witam!!! Jestem na forum od 3 lat ale dopiero dziś postanowiłem się zarejestrować z racji na ciekawą akcję promocyjną. Przez wcześniejszy okres bardzo dużo dobrego dowiedziałem się o detailingu za co tutaj na wstępie chciałbym podziękować Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erwinnf Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
power3 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deny Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Od jakiegoś czasu zajmuję sie kosmetyką samochodową wasze forum jest bardzo przydatne i interesujące dlatego postawiłem dołączyć także WITAM wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin3333 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam! : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grapess Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich. Mam nową Dacię Lodgy, Na początek szukam informacji na temat konserwacji lakieru. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras_ Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szarik.rcm Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Cześć, Pomimo, iż zaglądam tu od czasu do czasu, najwyższa pora przejść do konkretów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamda89 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam Liczę że naucze się tutaj wielu ciekawych i przydatnych rzeczy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okowiec Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Cześć, Pomimo, iż zaglądam tu od czasu do czasu, najwyższa pora przejść do konkretów Pozdrawiam Mam to samo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi