Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Mateusz, jeżdżę Audi A6 2.7T i chciałbym przywrócić jej trochę blasku. Znalazłem już sporo ciekawych informacji, mam nadzieję, że dowiem się jeszcze więcej ;)

Opublikowano

Witajcie,od jakiegoś czasu bawię się w kosmetykę aut,dużo czytam i jeszcze się uczę.

Teraz przyszedł czas na kupno jakiś lepszych kosmetyków i lepszej polerki (pewnie Lare)

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam wszystkich. Bonus (nie BGC) z Poznania rozbijający się Vento '92 robionego powoli w projekt. Na forum w celach głównie w celach orientacyjno-powiększających wiedzę. Pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie.

Trafiłem tutaj z innego forum motoryzacyjnego mianowicie fanów marki samochodu którym jeżdżę (nie będę robił reklamy).

Będę szukał informacji na temat kosmetyków, za wszelką pomoc dziękuje.

Opublikowano

Siemanko wszystkim pozytywnie zboczonym czyściochom ;)

Dołączyłem do Waszego grona, aby czerpać wiedzę na temat dbania o auto, które traktuję jak członka rodziny :) Z czasem mam nadzieję, że i ja w czymś pomogę.

Na tą chwilę jestem na etapie studiowania wiedzy o odświeżaniu lakieru.

Pozdrawiam Wszystkich ! :)

Opublikowano

Dzień dobry :) Audi to moja kochanka więc aby jej lepiej dogodzić postanowiłem czerpać wiedzę z tego forum :)

Opublikowano

Dzień Dobry Wszystkim.

Koledzy z OCP (Octavia Club Polska) podrzucili temat "robótek" Justyny... Szczęka mi opadła - może kiedyś za swoje autko się wezmę? ;-)

Opublikowano

Witajcie,

prawdopodobnie jestem jedną z nielicznych pań na tym forum, ale nie peszy mnie to :)

Stawiam pierwsze kroki w branży - kosmetyka aut, otwieram działalność, w której będę zajmowała się kompleksowym czyszczeniem aut. Na początek zajmę się tapicerkami, ale chcę nauczyć się więcej i może rozszerzyć usługi o pielęgnację lakieru.

Cieszyłabym się, gdyby ktoś z podlaskiego, okolice Suwałk zechciał mi pomóc, pokazać, podszkolić itd.

:)