Manham Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metyoo Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam, Mam na imię Mateusz, jeżdżę Audi A6 2.7T i chciałbym przywrócić jej trochę blasku. Znalazłem już sporo ciekawych informacji, mam nadzieję, że dowiem się jeszcze więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk_pony Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Hola panowie, szczerze żałuję że trafiłem na to forum. Teraz stracę majątek na kosmetyki i weekendy na pucowanie wozu. A niech Was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkdream Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creep Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnat80 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witajcie,od jakiegoś czasu bawię się w kosmetykę aut,dużo czytam i jeszcze się uczę. Teraz przyszedł czas na kupno jakiś lepszych kosmetyków i lepszej polerki (pewnie Lare) Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitchhiker Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Bonus (nie BGC) z Poznania rozbijający się Vento '92 robionego powoli w projekt. Na forum w celach głównie w celach orientacyjno-powiększających wiedzę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ony Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam serdecznie, Nie będę zbyt wylewny w moim pierwszym poście Pozdrawiam ony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas20 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witajcie. Trafiłem tutaj z innego forum motoryzacyjnego mianowicie fanów marki samochodu którym jeżdżę (nie będę robił reklamy). Będę szukał informacji na temat kosmetyków, za wszelką pomoc dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simpson Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Siemanko wszystkim pozytywnie zboczonym czyściochom Dołączyłem do Waszego grona, aby czerpać wiedzę na temat dbania o auto, które traktuję jak członka rodziny Z czasem mam nadzieję, że i ja w czymś pomogę. Na tą chwilę jestem na etapie studiowania wiedzy o odświeżaniu lakieru. Pozdrawiam Wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapucyn36 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witajcie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin28 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam, Forum śledzie już dosyć długi czas, teraz udało się zarejestrować więc nie będę anonimowy Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys_woj Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam. Nareszcie udalo sie zarejestrować i przywitać. Mam nadzieję że było warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teel Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSteam Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witajcie:) Samochody to moja pasja więc mam nadzieje, że pomozecie odnosnie srodkow do autodetailingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathis Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dzień dobry Audi to moja kochanka więc aby jej lepiej dogodzić postanowiłem czerpać wiedzę z tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annc Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winthek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianos1705 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Siemanko Mam zamiar troszkę podszkolić się w dopieszczaniu lakieru, by moja adzia się na mnie nie gniewała ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrisk_89 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Dzień Dobry Wszystkim. Koledzy z OCP (Octavia Club Polska) podrzucili temat "robótek" Justyny... Szczęka mi opadła - może kiedyś za swoje autko się wezmę? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dora Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witajcie, prawdopodobnie jestem jedną z nielicznych pań na tym forum, ale nie peszy mnie to Stawiam pierwsze kroki w branży - kosmetyka aut, otwieram działalność, w której będę zajmowała się kompleksowym czyszczeniem aut. Na początek zajmę się tapicerkami, ale chcę nauczyć się więcej i może rozszerzyć usługi o pielęgnację lakieru. Cieszyłabym się, gdyby ktoś z podlaskiego, okolice Suwałk zechciał mi pomóc, pokazać, podszkolić itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macra Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Dzień dobry. Czytam Was od dawna.. ale nigdy nic nie pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hansi14 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam z krainy piwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes19 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Witam. Czytam od dawna, ale dopiero się zarejestrowałem. Myłem, myję i będę mył Amatorsko, dla siebie. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_ Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Siemka jeżdżę rowerem, latam helikopterem pozdro 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi