himtok Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam. Od 4 lat jestem na forum Astry G, slyszalem od kolegow z forum o waszym forum, troszke czytalem zanim sie zarejestrowalem, cos tam tez kupilem do auta i jestem pozytywnie zaskoczony. Bede wdzieczny za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CandyGarage Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 witam po wielu godzinach spędzonych na przyjemnej lekturze owego forum pragnę niezmiernie gorąco się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondzioR. Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam wszystkich. Od dłuższego czasu przeglądam forum, czas coś sie odezwać pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_malec Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Salut! Witam wszystkich użytkowników detailingowego forum.Od dawna studiuje misternie pisane wątki i chyba już jestem gotowy na zagwarantowanie swoim pojazdom czegoś więcej niż tylko mycie. A szczęściarzami są Opel Signum Mercedes Actros oraz Skoda Felicia. Więc jedziemy z tym koksem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norshall Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Przywitam się i ja...z twierdzy Wrocław, pisał dla Państwa...;)nie,nie Wołoszański a po prostu ja, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sypki Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Witam, ostatnio mocno zainteresowałem się tematem detailingu i tak trafiłem tutaj, pozdro z Rzeszowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mic431 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 dsds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCinek Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Witam serdecznie wszystkich fanatyków czystego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GELO Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam Jestem Grzesiek posiadam w garazu kilka swoich perelek i chciałbym je trochę odpicować, ale nie zniszczyć. Są to: 126P 1984 128 3P 1977 Barchetta 1995 peugeot 106 xsi 1992 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha_mrt2 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam, idzie wiosna, więc w końcu czas na kompleksower czyszczenie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi0trek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam wszystkich serdecznie! Nowy początkujący, chciałbym nabywać wiedzę z zakresu detailingu. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam Zabezpieczam nowe/używane auto, liczę na waszą pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy1267 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam, Jestem Łukasz, zabawę z Auto Detailingiem rozpocząłem jakieś 1,5 roku temu. Pracuje na kosmetykach: Meguiars, Normfest, Nielsen, Sonax, Głownie dla samego siebie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek2001 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, kupiłem dosyć zapuszczone auto z zagranicy i z waszą pomocą chciałbym je doprowadzić do należytego porządku Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam jestem Tadek pochodzę ze Szczecina i posiadam BMW 7 e65 nawet zadbana aczkolwiek trochę zapuszczoną po zimie i trzeba sie za nią zabrać pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tox_k Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witajcie. Cieszy mnie to że mogłem dołączyć do waszej społeczności Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giekalex Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam serdecznie. Im dłużej przeglądam forum i czytam poruszane tematy, tym bardziej brudne wydaje mi się moje auto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvermich Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włóczykij2 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witajcie, przeglądam Wasze forum od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz się loguję. Po pierwsze chcę Wam pogratulować świetnego hobby jak i ogromnej wiedzy Pozdrawiam Michał ps. autko touareg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc_marcino Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julek-Slawek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam serdecznie. Od kilkunastu miesięcy jestem stałym obserwatorem, do tej pory biernym. Dzięki Waszym wskazówką i doświadczeniu kompletuje swój pierwszy zestaw. Pozdrawiam Julek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteek Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, mam na imię Bartek. Ponieważ od dłuższego czasu przymierzałem się do wyprania tapicerki w moim samochodzie, postanowiłem przed tym nabrać trochę wiedzy teoretycznej no i tak dzięki google trafiłem na to forum. Mam nadzieję, że znajdę odpowiedzi na w większości dla bardziej doświadczonych użytkowników banalne pytania pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanWichura Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGTI Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam wszytskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloHalski Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Czesc. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi