kipila Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Cześć, mam na imię Krzysztof, Trafiłem tutaj szukając informacji nt regeneracji lakieru. ponieważ czeka mnie trochę roboty przy moim aucie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolak Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam wszystkich Mam na imię Łukasz, jestem tutaj po to, aby pielęgnacją auta zajmować się jeszcze lepiej i profesjonalniej. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspider Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam wszystkich,jestem z okolic Gdanska (20km),dolaczylem do Was poniewaz chcialbym zajac sie profesjonalnie wygladem i higiena mojego auta(Hyundai Coupe Tuscani). Jestem raczej zielony pod wzgledem specyfikow,ktore sa na tej stronie wymieniane,ale mysle,ze to forum pomoze mi sie wdrozyc w tajniki fachowej pielegnacji samochodu.Mile widziana bylaby rowniez poczatkowa pomoc ludzi z moich okolic,za co bylbym wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordad Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 witam Jestem z jaworzna i zaczynam zabawe w detailing na początek z moją meganką i clio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STi Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam Wszystkich Mam na imię Mariusz. Poważnie zabieram się za detailing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi_sound Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam, Mam na imię Mateusz i chciałem zgłębić swoją wiedzę na temat detalingu. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speed024 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witam wszystkich! Mam na imię Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twardy90 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum Kamil:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezateam Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Cześć wszystkim. Zbieram informacje jak zabrać się za odświeżenie bardzo zniszczonego lakieru i dotarłem tutaj... Postaram się podzielić z wami owocami mojej pracy. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolhead Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Cześć Za kilka dni odbieram krokodyla od lakiernika po renowacji i wpadłem poszukać informacji jak sensownie zabezpieczyć lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatic Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Poszukuję akcesoriów do mycia mojego nowego nabytku więc witam wszystkich i zabieram się za czytanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek123 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witam wszystkich na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PB1983 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witam Wszystkich Maniaków Auto Detailingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbskarpy Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witam wszystkich. Ja i mój Rover 600 będziemy poznawali tajniki dbania o wygląd samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachuf Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Cześć, pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arttk Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam serdecznie maniaków car detailingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkow Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatulla Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam wszystkich maniaków pozdrowienia z Szkocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju77 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 witam serdecznie wszystkich "pieszczochów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Cześć Wszystkim "pucusiów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiiek Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gret Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil19066 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam wszystkich zapaleńców detalingu ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWfan Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam wszystkich detailingowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a80tdi Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi