Professional Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witamy serdecznie i kłaniamy się nisko Professional - Auto Detailing z Ostrowa Wielkopolskiego od 2008 w branży detailingowej do usłyszenia gdzieś na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rendaesl Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Siemano, woj. pomorskie się kłania. Zaczynam z detalingiem, dotychczas tylko pranie tapicerki ale leci już do mnie paczuszka więc niedługo pierwsza relacja! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stobej Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Rusza mój znajomy sklep z kosmetykami samochodowymi Royaldetailer , więc zaczynam się uczyć jak to robić porządnie z moją nową bryką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThomasDetailing Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witamy serdecznie. Od 1998r w branży detailingowej Niemcy i Norwegia. Pozdrawiam Wszystkich z Oslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loskamilos Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam wszystkich, Zarejestrowałem się już kilka miesięcy temu, ale jak do tej pory nie widziałem potrzeby pisania - chyba wszystkiego można się dowiedzieć czytając. Mam focusa mk1 w kolorze moondust silver, ale szykuję się do jego zmiany na focusa mk2 panther black. Wiem, że będzie wymagał zadbania nawet dla osób, kóre nie są związane z detailingiem (wżery na masce od cieknących spryskiwaczy - czyli wada fabryczna focusów mk2). Samym detailingiem zainteresowałem się przez Focus Klub Polska, gdzie jest dział poświęcony auto detailingowi. Pozdrawiam i szero... znaczy się czystości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zurrek Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam Was! Na forum będę szukał pomocy odnośnie dbania o swoje Clio 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thorga Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam, To ja i moja bryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnas Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Czesc Od paru miesiecy przegladam forum i czytam Wasze relacje. Pomogliscie mi dbac o wlasne auto nawet nie wiedzac o tym :] Pozdro ze Zgorzelca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnyy Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam, forum czytam od dawna, konto założyłem dopiero teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supreme Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasco Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam wszystkich! Te forum jest dla mnie istną kopalnią wiedzy... Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacaino Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam wszystkich na forum. Skorzystalem juz z paru Waszych rad za ktore serdecznie dziekuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adexeczka Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam serdecznie wszystkich na forum i pozdrawiam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniu0739 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam serdecznie, jestem Koniu, szczesliwy posiadacz Subaru Legacy z 2006 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpadliszi Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 matko z córką, trafiłem do raju , o istnieniu którego nie miałem pojęcia ! Wojtek, lat 35, aktualnie Laguna III HB przez miejscowych uznawanych za delikatnego czubka, który w garażu ma czyściej niż w domu, a w aucie czyściej niz w garażu, ale patrząc na wasze prace... jestem cyganem pozdrawiam i zabieram sie za lekturę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadzia40a Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam, Kamil, Wrocław, Hyundai Elantra 2013 rok - ciemny brąz ala pomarańcz - ala piasek pustyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwidz3 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Łukasz z Kielc wita wszystkich zdrowo pokręconych na punkcie swoich aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo508 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam! Od dziecka miałem do czynienia z czyszczeniem samochodów, myślałem, że wiem dużo o kosmetyce. Gdy zajrzałem na to forum, dotarło do mnie, że praktycznie nie wiem nic Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fujol2 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysio Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam, pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulin909 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwyH Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzkim Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumek Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Dominik i pucuje swoją czarną a4ke przy każdej nadarzającej się sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taba Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Witam, nazywam sie Łukasz i dopuki nie trafilem na to forum to myslalem ze umiem dbac o auto Teraz pora na nauke i praawdziwe efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi