emil.r Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam, Jestem Emil a moje auto to Audi A3 8P. Mam nadzieję dowiedzieć się dużo przydatnych informacji, jak dbać o swoje autko. Pozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fokusek Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam. Wkrótce będę stawiał pierwsze kroki w autodetalingu. Mam nadzieję, że to forum pomoże mi przez to przebrnąć bez niemiłych niespodzianek. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzegomska232a Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exodos Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam wszystkich, zaczynam swoją przygodę z konkretnym myciem samochodu, bo drażni mnie już to "mycie" na myjce bezdotykowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vargate Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam Forumowiczów, Saab 9-3 pozdrawia z Krakowa. Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErG Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam Forumowiczów , Eclipse 2G czerwona Pozdrawiam z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyndal Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam forumowiczów, nie wyobrażam sobie dnia bez zaglądnięcia do tej skarbnicy wiedzy. Pozdrawiam . Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys89 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 witam. mam na imię Przemek. Pucuję e39 530d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goldeq Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Siema Jestem Piotrek Posiadam Passata B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMKmyjnie Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoperx Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam! Jarek - Poznań Autko A6 C5 Avant Zagłębiam się ostro i mam zamiar zakupić trochę kosmetyków i sprzętu i zrobić pierwsze próby na lakierze... Na pierwszy ogień pójdzie moje drugie auto - Scenic z 97 r.. tak na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tinuviel Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Witam Silnik forum mnie nie lubi więc przedstawiam się raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodye36 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam, Zakupilem produkty, pochlaniam wiedze i czas sie brac za swoje malenstwo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutko21 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam z Lublina. Renault Megane Grandtour 1,5DCI z 2013r. Część kosmetyków już posiadam, teraz zagłębiam wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2321- Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam Strona extra,kopalnia wiedzy pozdrawiam Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sterbis11 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 cześć! moja furka to czarny Leon z 2002 roku:) pozdrawiam, Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haymaker Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam... Moja foczka mk2 FL 2010r kolor Panther Black Pozdrawiam Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladyatl Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam wszystkich maniaków autodetalingu. Czytam te forum od bardzo dawna. Posiadam czarne BMW 740i e38 które stało przez długi czas i czas wziąć się za nie. Okazało się że wszystkie elementy blacharskie są w originale i nic nie było na niej lakierowane wiec czas przywrócić jej dawny blask. Będę tu szukał porad i chwalił się wynikami mojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmerald Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam wszystkich Zarejestrowałem się już jakiś czas temu, jednak dopiero teraz zdecydowałem się na zabawę. Do zabawy posłuży mi Viki GTS i Lada 2107. Mam sentyment do Łady i ją odnawiam, więc lektura forum wiele mi pomoże. Posdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon001 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voley Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Cześć wszystkim, powoli wgłębiam się w nowe hobby dużo czytając i próbując Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danis Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam wszystkich, Dzięki temu forum dowiedziałem się, jak mało wiedziałem. danis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fresh2002 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam i Wszystkich pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berith Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam Będę pucował swoją Czarną Astrę H Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortezo87 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam wszystkich. Zaczynam dopiero przygodę z AD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi