ondaniel Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 hej:) zgadzam się z kolegą wyżej:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateczek656 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 witam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namorele Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurtaz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam wszystkich, mały zestawik już skompletowany, od zeszłego roku trochę się tego uzbierało Dotychczas forum przeglądałem jako niezarejestrowany, ale zawsze to lepiej móc wymienić się spostrzeżeniami. Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hironomus Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam, Od dwóch miesięcy, czytam i czytam... Powoli też kompletuję zestaw niezbędnych kosmetyków. Dziś musiałem umyć jedno z aut - nie mając dostępu do swoich zabawek, pojechałem na myjnię bezdotykową. Oto wynik 8zł. A tak wygląda autko umyte zgodnie z zasadami tu wyczytanymi: PS: Mora na tylnych drzwiach to cień z drzewka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu_18 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoguT Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
point Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trebor112 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker994 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam serdecznie, nazywam się Patryk, mam 19 lat, studiuję w Poznaniu, mieszkam w Gnieźnie. Auto Detailingiem interesuję się stosunkowo od niedawna, mam zamiar za to powoli, sukcesywnie się zabierac ale raczej amatorsko, w celach polepszenia prezencji swojego auta, ale nie tylko mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian79 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabi Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam serdecznie Powoli zaczynam zbierac sprzet, akcesoria, kosmetyki i przymierzam sie do grubszej zabawy z moimi autkami. Nie bedzie to proste, bo cała domowa flota to ciezkie do utrzymania i wyprowadzenia czarne VałWeje...ale zapał jest, checi sa. Oby tylko cierpliwości wystarczyło Pozdrowienia, Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam, witam "Szósty" widziany dziś 2-krotnie Na brudasa i na czyściocha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cars Spa Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witamy serdecznie, Zespół Cars Spa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Cars Spa, dobrze, że jesteście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabi Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam, witam "Szósty" widziany dziś 2-krotnie Na brudasa i na czyściocha Na czysciocha to zbyt wiele powiedziane Powiedzmy ze został opłukany tylko na myjce. Licze ze kolejne mycie bedzie juz prawidłowe, ręczne i z wykorzystaniem nowych zabawek pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko160 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Siemanko, witam wszystkich Forum przeglądam już jakieś 3 latka, cały czas wykorzystuję wiedzę z forum i działam na autkach z rodziny, ale teraz wreszcie gdy mam swój samochód mam nadzieje że uda mi się przy nim posiedzieć dłużej i w niedalekiej przyszłości zrobić jakąś relację Pozdrawiam wszystkich forumowiczów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina86 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Hej! Mam na imie Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zychu7 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam Serdecznie. Mam na imię Piotr Bardzo podoba mi się Państwa forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus78 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam od jakiegoś czasu zacząłem zaglądać na forum i powoli łapie bakcyla detailingu. zaczyna mi się to coraz bardziej podobać i myślę ze wciągnę się bez reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek0-01 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witam wszystkich na imię mam Bartek i jestem typowym Świeżakiem w sprawie Detailingu samochodowego. Moje auto to Vw Touran mam nadzieje ze dzięki waszej wiedzy i sporej pracy z mojej strony uda mi sie doprowadzić stan lakieru mojego auta do lepszego stanu niz jest obecnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elegance Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam, Przemek planuje zapoznać się z tematem jak dbać o samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandor Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam wszystkich,pojawiam się tutaj z powodu nowej pasji hehe kosmetyka aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulacia Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam. Mam imię Łukasz. Świetne forum, multum wiedzy z której na pewno skorzystam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi